Motivul real pentru care Oana Zăvoranu a fost la vrăjitoare. Ce le-a cerut acestora să facă. Ce rol a avut Pepe

de: Ana Toma
07 iun. 2021
Motivul real pentru care Oana Zăvoranu a fost la vrăjitoare. Ce le-a cerut acestora să facă. Ce rol a avut Pepe
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a avut o perioadă mai sumbră în viața ei, motiv pentru care a decis să meargă la vrăjitoare. Ea a vorbit recent despre motivul pentru care a decis să apeleze la ele, dar și despre ce i-ar fi zis acestea vedetei.

2011 a fost un an de neuitat pentru Oana Zăvoranu. Vedeta a fost deposedată de o serie de bunuri mobile și imobile, printre care și un autoturism de lux, dar și de importante sume de bani și, ulterior, șantajată și amenințată, indică anchetatorii.

Motivul pentru care a apelat la vrăjitoare

La proces, vedeta mărturisea că le-ar fi dat unor vrăjitoare sume mari de bani, dar și un autoturism pentru a o scăpa de farmecele de care credea că este posedată.

După zece ani de la eveniment, Oana Zăvoranu a spus motivul pentru care a apelat la ele. Totul a pornit de la divorțul de Pepe. Deși cei doi soți s-au separat, mama actriței a fost surprinsă dansând cu fostul ei soț, lucru care a fost prea greu de digerat pentru ea.

Nu cred că am mai vorbit despre chestia asta public. S-au întâmplat multe, a fost divorțul. Ceea ce mi-a pus mie capac și m-a făcut să cred că există niște forțe necurate care mă înconjoară și mă învăluie în momentul ăla a fost momentul în care a apărut maică-mea într-o emisiune împreună cu Pepe și au dansat”, a mărturisit Oana Zăvoranu în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Ce rol a avut Pepe

Actrița a mai povestit că în acel moment, lumea ei s-a sfărâmat, simțindu-se trădată de propria mamă. Cum a văzut imaginile, Oana Zăvoranu a spart televizorul, susținând că a cedat nervos.

”Pentru mine…acolo s-a rupt lumea mea. Mama s-a aliat cu Pepe. A fost momentul în care m-au sunat și m-am nimerit lângă un televizor pe care l-am și spart în momentul ăla”, a mai mărturisit vedeta.

Alegerea de a merge la vrăjitoare nu a fost însă una foarte inspirată. Deși a crezut la început că este vorba despre ceva necurat, vedeta și-a dat seama în final că a fost înșelată de cele două vrăjitore, acestea fiind nevoite să îi plătească Oanei daune morale de 10.000 de euro.

Mai mult de atât, vedeta povestește că în timp ce mergea ele vedea inclusiv politicieni celebri, artiști, dar și sportivi.

”Ele m-au căutat. Era o tactică, căutau clienți. Eu n-am spus niciodată oamenii concret cu care m-am întâlnit acolo. Eu intram și unii ieșeau. Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo. Ele cred că făceau în așa fel să ne întâlnim cu toții acolo. Ele mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și că Necuratul m-a luat în fiecare unghier”, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu.