Neașteptat! Cum se comportă Mihaela Rădulescu cu echipa sa atunci când nu sunt camerele de filmat în jur. Dezvăluiri din interior

Mihaela Radulescu

La 51 de ani, Mihaela Rădulescu arată perfectă și se simte o femeie împlinită pe toate planurile. Este iubită de bărbatul visurilor ei, are un fiu minunat și face job-ul care-i place. În această perioadă, diva de la Monaco are contract cu Pro Tv pentru emisiunea Ferma, care se bucură de cifre de audiență foarte bune.

Deși este o vedetă consacrată pe plan național, Mihaela Rădulescu se comportă minunat cu oamenii din jurul său, fie că sunt angajați sau colaboratori. Au spus-o mai mulți de-a lungul timpului, iar acum redactorul șef al Revistei Viva, Dana Enache întărește acest lucru.

Cum se comportă Mihaela Rădulescu cu colaboratorii săi

„In caz ca va intrebati cum este Mihaela Radulescu si cum se lucreaza cu Mihaela Radulescu, va spun eu. E atat de relaxata si stie atat de bine cine este si ce poate, incat treburile merg snur, cu ea.

Da, Mihaela Radulescu este acea vedeta fara fite, fara pretentii, care accepta ideile echipei, total relaxata, nu se baga in treburile editoriale si nu pune conditii, ba chiar spune despre stilistul nostru, Anda Crapatureanu, ca e cel mai bun stilist cu care a lucrat pana acum. Dupa cum spuneam, Mihaela Radulescu este vedeta. Si stie sa se comporte ca atare”, a scris Dana Enache pe facebook.

Mihaela Rădulescu este pe coperta Revistei Viva, numărul din octombrie, iar interviul pe care l-a acordat este unul extrem de interesant.

Revista Presei