Mihaela Rădulescu a dispărut! Sigur i s-a întâmplat ceva. Fanii au reacționat imediat

Mihaela Radulescu

Pauză în showbiz-ul românesc. Mihaela Rădulescu a dispărut de pe rețelele de socializare. Fanii au sesizat imediat lipsta vedetei. Aceasta a mărturisit totul pe contul ei de instagram după o absență lungă.

Mihaela Rădulescu a luat atitudine și le-a explicat fanilor dispariția sa, pentru a evita orice fel de presupuneri.

”Nu știu cum fac alții, dar eu fac acest „detox“ de rețele sociale din când în când, mai ales după o perioadă atât de lungă în care am trăit prea mult în online, toți. Măsura, în toate, e o „cheie“pe care o folosesc fără ezitare, tocmai ca să tai orice început de dependență, oricare ar fi natura ei. Cei care mă urmăriți de mai mult timp, știți că am obiceiul să „dispar“ cu zilele sau chiar săptămânile, deci procedura nu va surprinde.

Alții, mai puțin dispuși să accepte o simplă rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problemă existențială”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina de instagram.

”Îmi țin mintea ocupată”

Vedeta susține că nu are niciun fel de probleme în viața personală și doar își dorește să se bucure de puțină libertate după perioada de izolare provocată de pandemia de coronavirus.

”Și, al doilea pas după ce-și imaginează, îl fac către bârfă, știre, „stiu eu sigur“, „da‘ să nu spui că știi de la mine“. Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic. Am recăpătat toți niște culoare de libertate, iar eu simt nevoia să le folosesc excesiv. Să mă duc pe coclauri, să merg pe jos, să mă uit la amănuntele spectaculoase ale naturii, de la melci la… stele, să îmi țin mintea ocupată cu ce vreau să fac, cu ce muncesc, cu gândurile, dorurile și plăcerile mele, nu ale altora.

Dacă pare vreun soi de egoism, va asigur că nu e. Dacă pare o idee bună, vă asigur că merită încercată, din când în când. Pe curând. ✌️”, a adăugat diva.

Citește și:

Revista Presei