Noi zile libere de la stat! Vestea așteptată de Sărbători: Se prelungesc concediile

Calendar

Se dau noi zile libere de la stat! Este vestea așteptată de Sărbători. Se prelungesc concediile după ultimul anunț al Guvernului.

Bugetarii au parte de zile libere în plus! Executivul a anunțat care sunt acelea în ultima ședința de Guvern. S-a aflat și cum se va face recuperea lor.

Zile libere pentru bugetari

Bugetarii au primit senzațională! Executivul a anunțat că bugetarii vor avea parte de alte câteva zile libere. Recupererea acestora se va face în funcție de organizarea firecărei instituții în parte. Acest lucru se poate întâmpla în zilele libere de weekend, la finele programului de lucru normal sau în timpul săptămânii, conform ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Sunt și bugetari mai puțin norocoși, cu program normal. Este vorba despre angajații Trezoreriei. Anumiți bugetari vor avea o primă minivacanță de miercuri, 25 decembrie, până duminică, 29 decembrie. O a doua perioadă de minivacanță va fi de pe data de 1 ianuarie până pe 5 ianuarie.

„Trezoreria va lucra pe 27 (decembrie – n.r.)”, valabil şi în cazul în care sunt acordate zile libere, a mai adăugat premierul. „Sistemul bancar va lucra pe 27, lucrăm şi noi şi va lucra până pe 31”, a completat ministrul Muncii. „Şi asta înseamnă că vor fi 23, 24 se va lucra, 27, 30 şi 31. Deci nu închidem Trezoreria, să anunţăm pe 20, aşa cum au făcut alţii”, a susținut Orban.

Revista Presei