Nou divorț bombă în showbiz! Nunta lor a costat 1 milion de euro, iar cununia a fost oficiată de 17 preoți! Păreau familia perfectă

21 nov. 2020
Nou divorț bombă în showbiz! Nunta lor a costat 1 milion de euro, iar cununia a fost oficiată de 17 preoți! Păreau familia perfectă

Pandemia a zguduit din temelii relațiile din toate categoriile sociale. După divorțul neașteptat dintre Pepe și Raluca Pastramă, o altă despărțire a luat prin surprindere lumea mondenă. S-au căsătorit în urmă cu opt ani, iar cununia religioasă a fost oficiată de 17 preoți. Nunta lor a fost evenimentul anului și au fost difuzate știri despre cuplu pe toate posturile de televiziune.

Celebrul doctor Florin Ioan Bălănică și Sorana Frunzăverde, fiica celui mai influent ministru de după anul 1989, regretatul Sorin Frunzăverde, au decis să pună punct căsniciei. Deși au încercat să țină totul secret, jurnaliștii de la CanCan au aflat deja detalii.

Conform unor surse din mediul judiciar, citate de aceștia, acțiunea a fost inițiată chiar de medic, în urmă cu doar câteva zile, si are ca ca obiect ”divorț cu minori”. Se pare că Florin Ioan Bălănică a fost cel care a dorit finalizarea relației. Interesant este că nimeni nu știa că cei doi au probleme în cuplu, iar motivul aceste decizii drastice rămâne pentru moment necunoscut.

Nuntă de 1 milion de euro

Nunta dintre Bălănică, director la un spital de Oftalmologie din Capitală la acea vreme și Sorana Frunzăverde a avut loc în anul 2012, când Sorin Frunzăverde era unul dintre cei mai puternici oameni din țară. Evenimentul a fost unul extrem de luxos și surse de atunci povesteau că politicianul ar fi scos aproximativ 1 milion de euro pentru ca totul să iasă perfect.

Doar pentru a închiria una dintre cele mai mari săli de nunți din Timișoara, fostul ministru a plătit 350.000 de euro. Meniul a fost unul foarte scump, numai cu mâncăruri alese, de la brânzeturi aduse special din Elveția și băuturi fine din Ungaria la rață cu sos de mandarine, camembert cu pepene, șalău cu spanac, piure de gutui, antricot de vită și piept de curcan umplut cu cârnați.

Sorin Frunzăverde își dorea o căsătorie pe viață pentru fiica lui

Au fost peste 1000 de invitați, iar mulți dintre aceștia au fost cazati în trei hoteluri de lux din zonă, iar paza a fost asigurată de o firmă de securitate plătită cu peste 10.000 de euro.

Tortul a cântărit peste 30 de kilograme și a fost din ciocolată și fructe de pădure. Ținute mirilor a fost de asemenea unele cu prețuri piperate, iar întreaga petrecere a fost una de vis.

Le doresc casa de piatra, dar sa fie fericiti poate e mai frumos, sa fie fericiti pentru ca se iubesc si sunt inconjurati de foarte multa dragoste, o dragoste pe care o merita pentru ca sunt doi tineri deosebiti. Mireasa si-a ales singura rochia, nu stiu daca e facuta la comanda si nici cat a costat. E o rochie foarte frumoasa”, spunea Sorin Frunzaverde, după ce mirii au ieșit din Catedrala Mitropolitană din Timișoara, unde ceremonia fusese oficiată de 17 preoți.

Fostul ministru a murit în urmă cu un an, chiar în luna în care ginerele său a depus actele divorț, după o luptă lungă cu cancerul. Din acest motiv el se și retrăsese din mediul politic. Deși a beneficiat de cele mai bune tratament, din păcate nu a reușit să învingă în luptă cu această boală necruțătoare.