Nu mai sunt bani de pensii! Ce se va întâmpla lunile următoare! Traian Băsescu rupe tăcerea

25 mai 2020
Nu mai sunt bani de pensii! Ce se va întâmpla lunile următoare! Traian Băsescu rupe tăcerea

Nu vor fi bani de majorări în ceea ce privește pensiile și nici alocațiile. Mai mult decât atât, pensionarii ar trebui să se mulțumească și dacă o vor primi pe cea actuală. Este mesajul pe care-l transmite parctic fostul președinte Traian Băsescu.

„Până la alocații și pensiile, demagogii ăștia ar trebui să facă un lucru simplu. Să mărească pensiile de la 1 ianuarie anul viitor cu 7% și se rezolva problema. E o păcăleală pe care ei o aplică împreună cu liderii pensionarilor. Pensionarii ar trebui să se mulțumească cu indexarea de anul acesta”, a spus Băsescu la Romania Tv.

Soluția lui Traian Băsescu

El i-a dat și o soluție premierului Victor Orban.

,,Dacă eu aș fi în locul guvernanților, aș ieși în fața pensionarilor și aș spune adevărul, care e situația. Dacă s-au pierdut 300.000 de locuri de muncă, de unde bani pentru majorarea pensiilor? Nu trebuie să distrugi țara pentru niște voturi”, a declarat fostul președinte.

„Guvernul ar trebui să împrumute bani pentru investiții. În primul rând ar trebui 10 milioane de euro pentru contruirea autostrăzii Transilvania și 10 milioane de euro pentru sistemul de irigații. Sunt foarte importante și asigură locuri de muncă.”, a adăugat Băsescu.