Nu mâncați deloc această legumă dacă vreți să slăbiți! Ce fructe sunt complet interzise în diete

16 aug. 2020
Nu mâncați deloc această legumă dacă vreți să slăbiți! Ce fructe sunt complet interzise în diete

Este vară și tarabele sunt pline de fructe și legume. Fiind și sezon estival, toate doamnele și domnișoarele visează la un trup zvelt cu care să impresioneze pe plajă. Dar nu numai ele trebuie să aibă grijă la kilograme, ci și reprezentanții sexului puternic. Așadar savurați fructe și legume și încludeți-le în dietă, cu mici excepții.

Medicul gastroenterolog a explicat pentru Voxbiz.ro că sunt câteva fructe care va sunt interzise dacă vreți să slăbiți. Acestea sunt  bananele, strugurii, curmalele şi smochinele. Fructele uscate nu sunt deloc indicate.

Leguma interzisă în orice dietă

Când vine vorba despre legume, veștile sunt ceva mai bune pentru că puteți mânca oricât de multe, cu o excepție.  „Legumele nu au calorii. Zarzavaturi, salate, roşii, ardei puteţi mânca o tonă. Dar, nu cartofi”, insistă medicul Andrei Haidar.

Fiind vară se va slăbi mai ușor, așa că este vremea dietelor. „Consumul este mult mai mare prin transpiraţie. De exemplu, astăzi este disconfort termic şi acest lucru duce la o stare de stres a corpului. Orice stare de stres consumă mai multă energie, pentru că el încearcă să se adapteze şi intră în acţiune mai multe mecanisme de adaptare la căldură. E un consum de energie şi, atunci, orice consum de energie duce la slăbire”, explică medicul.