Nu primiți aceste 7 cadouri sub nicio formă, de la nimeni! Vă aduc boală și ghinion și vă taie și soarta! Puteți rămâne singuri toată viața, fără să știți! Lidia Fecioru explică

31 dec. 2020
Nu primiți aceste 7 cadouri sub nicio formă, de la nimeni! Vă aduc boală și ghinion și vă taie și soarta! Puteți rămâne singuri toată viața, fără să știți! Lidia Fecioru explică
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut are și două emsiuni la Antena3

Sunt șapte cadouri pe care nu trebuie să le primiți cadou de la nimeni și este bine nici să nu le oferiți altora. Acesta vă pot distruge viața fără să știți că ele sunt motivul de fapt. Sau cel puțin așa susține celebrul bioenergoterapeut, Lidia Fecioru.

Cele șapte cadouri pe care trebuie să le refuzați dacă vi le oferă cineva vă pot aduce mult ghinion, boală sau vă pot tăia soarta, adică puteți rămâne singuri toată viața. Mai mult decât atât, acestea vă pot frumuseţea sau energia. Deși pare un mit, sunt mulți specialiști care au confirmat că fix așa stau lucrurile.

Cadoul care va însemna despărțire mai târziu

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există câteva cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a explicat Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici la Adevăruri Ascunse, emisiunea lor de pe Antena3

Nu este deloc bine să primiți sau să dăruiți un ceas pentru că acesta semnifică despărțire. „Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire”, a spus Lidia Fecioru.

Nu acceptați sub nicio formă cadou CUȚITE decât dacă…

„Tot o separare semnifică și florile galbene dăruite unei femei. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, a adăugat aceasta.

Cel mai grav este să primiți cadouri CUȚITE. Ele vă pot tăia soarta. Există totuși o metodă prin care să fie evitat acest lucru.
„Este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, a insistat bioenergoterapeutul.

Nu acceptați nici oglinzi drept cadou, mai ales de la femei. Acest obiect, dăruit unei femei, de către o altă femeie, vă poate fura frumuseţea, energia, strălucirea. Un astfel de dar trebuie să fie luat cu mare atenție de la cine îl primeşte.

Cadourile care aduc boală

Boala poate veni apărea în viața și de la un banal motiv, vase primite în dar. „Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.

Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, a conchis Lidia Fecioru.