Nume grele date afară de Marcel Ciolacu! Liderii PSD super cunoscuți care nu vor mai fi pe liste la parlamentare

13 oct. 2020
Nume grele date afară de Marcel Ciolacu! Liderii PSD super cunoscuți care nu vor mai fi pe liste la parlamentare

Marcel Ciolacu pare că a început curățenia de toamnă în PSD. Spre deosebire de USR-PLUS, social-democrații își fac listele pentru parlamentare în liniște. Noua conducere a hotărât ca nume grele să nu mai candideze pentru noul Parlament întrucât ar avea probleme de imagine.

Printre cei mai cunoscuți lideri care și-au pierdut susținerea partidului se numără Ecaterina Andronescu, Eugen Nicolicea, Viorica Dăncilă, Carmen Dan și Șerban Nicolae, au dezvăluit surse politice pentru VoxBiz.ro.

Fostul premier Viorica Dăncilă dă vină pe Liviu Dragnea pentru lipsa de susținere și spune că merită un loc pe liste. Interesant este că aceasta îl atacă pe fostul ei șef în contextul în care el este cel care a numit-o premier și a ajutat-o să obțină un loc cald la Bruxelles în Parlamentul European.

Viorica Dăncilă se face din nou de râs

Odată ajunsă la conducerea PSD, Viorica Dăncilă s-a dezis de cel care practic i-a oferit iluzia puterii. Doar că seria de gafe și rezultatul dezastruos de la prezidențiale i-a determinat pe noii lideri ai partidului să o scoată din toate schemele.

„Sunt persoane din PSD de la Teleorman care au un dialog constant cu Liviu Drangea. Au discutat să o susțină pe Carmen Dan și Viorica Dăncilă să nu se regăsească pe listă pentru că s-a opus amnistiei și grațierii. Încă mai are Liviu Dragnea la Teleorman influență. A vorbit cu anumiți lideri pentru a nu mă regăsi pe listele pentru parlamentare. Eu acum aștept decizia conducerii PSD, iar dacă conducerea va considera că este posibil să candidez la un alt județ voi face acest pas”, a declarat fostul premier la Digi24.

Viorica Dăncilă insistă să fie pe liste și pare că are o părere extrem de bună despre ea. A uitat toate gafele pe care le-a rezlizat și momentele penibile de la nivel internațional.

„Consider că aduc un plus pe listele PSD din trei puncte de vedere. În opinia publică au fost aduse două lucruri în ultimii ani și mă refer la acuzațiile de corupție și de subminarea justiției. Eu sunt un om integru deci nu va fi o vulnerabilizare Avem nevoie de unitate în PSD și cred că e nevoie de fiecare dintre noi pentru a obține un rezultat foarte bun. Dacă se apreciază în mod just rezultatele guvernării trebuie să fiu pe listă pentru că în perioada în care am fost premier a crescut economia și nivelul de trai”, a spus Dăncilă.