O nouă funcție pentru utilizatorii Google. Este disponibilă pentru toți cei care au Android. Ce vor putea face

de:
19 mai 2021
O nouă funcție pentru utilizatorii Google. Este disponibilă pentru toți cei care au Android. Ce vor putea face
Google

Utilizatorii serviciului Google vor primi ce și-au dorit de multă vreme. Google Photos a anunțat încă de luna trecută că va testa noi funcții și iată că acum, visul a devenit realtate.

Cu alte cuvinte, este vorba despre o serie de filtre avansate care au rolul de a facilita căutarea și găsirea pozelor stocate. Rezultatele testelor au fost cele așteptate, drept urmare, noua funcție a devenit oficială.

Ce pot face utilizatorii Google Photos

Astfel, noua funcție va fi disponibilă tuturor utilizatorilor și le va permite acestora să își organizeze mult mai bine fotografiile, dar și să le găsească mai repede pe cele la care doresc un acces mai rapid.

În principiu, noua funcție Google este una simplă. Utilizatorii care vor dori să caute o fotografie, vor observa că Google Photos le oferă automat mai multe filtre, pentru o căutare mai exact.

Ei vor putea alege din mai multe categorii precum: imagini, animații, selfie-uri, capturi de ecran, dar și multe altele, care au menirea de a-i da utilizatorului ce are nevoie într-un timp relativ rapid.

Mai mult de atât, se poate adăuga numele mai multor persoane pentru a găsi, de exemplu, o fotografie de grup care a fost făcută într-o vacanță alături de alți oameni.

Defectele noii funcții Google

Ca orice altă funcție, și aceasta vine cu mai multe limitări, iar Android Police susține că noile modificări anunțate nu vin neapărat cu ceva deosebit față de ce era până acum.

Este demn de remarcat faptul că filtrele de căutare nu adaugă cu adevărat nimic care nu a fost posibil înainte. De exemplu, tastarea „videoclipuri cu mine și Atreya în Himachal” în caseta de căutare aduce deja rezultatele corespunzătoare. Cu toate acestea, aceste filtre noi oferă o interfață vizuală intuitivă care comercializează mai bine capacitățile puternice de căutare ale Fotografiilor”, scrie Android Police.

Pe lângă noile funcții, utilizatorii Google mai trebuie să știe că imaginile în Google Photos nu vor mai putea fi stocate gratuit. Aceștia vor avea un spațiu de 15GB, însă cel mai probabil pentru mulți utilizatori nu va fi suficient.