O nouă umilință pentru Dan Bittman. Solistul trupei Taxi i-a dat o replică genială în versuri, după declarațiile penibile de la Antena3

24 oct. 2020
O nouă umilință pentru Dan Bittman. Solistul trupei Taxi i-a dat o replică genială în versuri, după declarațiile penibile de la Antena3

Dan Bittman a uluit o țară întreagă după ce a declarat public că el nu crede în pandemie și a invitat oamenii să iasă în stradă. Cea mai șocantă declarație a fost, însă aceea de la Gândul Live, urmată de repetarea ei sub o altă formă la Antena3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

„Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii.

Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a spus Dan Bittman la Gândul Live și a continuat seria aberațiilor și la Sinteza Zilei.

Artistul a fost aspru criticat atât de medici, cât și de fani de-ai săi. Chiar și realizatorul Antena3, Radu Tudor a spus că Dan Bittman a luat-o razna.

Versurile pe care Dan Teodorescu i le-a dedicat lui Dan Bittman

Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu i-a dat o replică genială omologului său de la Holograf. Astfel Dan Bittman mai încasează încă o umilință și probabil va mai trece mult timp până când va reuși să-și spele imaginea în urma declarațiilor de șoc și groază pe care le-a făcut în ultimele zile.

„Eşti deştept şi ştii că nu-i nicio pandemie;
Morţii sunt făcuţi din pix, la mişto, se ştie.
Dar problema e că nu-s toţi deştepţi ca tine.
Ţara e plină de proşti (foarte proşti) ca mine.

De-asta te rugăm, în cor, să porţi şi tu mască.
Ce să-i faci, atâta poate mintea noastră flască.
Dar dacă tot eşti deştept, hai, mă, fii şi bun!
Mai ales că nu e mult până la Crăciun.

Fă o faptă bună, pentru proşti, de sărbători:
Poartă mască! Îţi vom fi recunoscători.
De vei fi privit, de un alt deştept, cu silă,
Zi-i că te-a rugat un prost şi că ţi-a fost milă.

Nu-ncerca să ne explici, că e inutil;
Suntem proşti; nu merge nici direct, nici subtil.
Nu te mai certa cu noi, că te afectează.
Pân’ la urmă, ştii cum e: cel deştept cedează”, sunt versurile scrise de Dan Teodorescu pe pagina sa de Facebook.