O vedetă Kanal D a spus în direct cine câștigă Survivor România! Nu Iancu Sterp sau Elena. Este surpriză totală

survivor

Mai este foarte puțin timp până la finalul Survivor România, iar fanii și-au ales deja favoriții. În continuare, cei mai mulți susținători pe rețelele de socializare pare a avea Elena Ionescu și Iancu Sterp, dar Cristina Șicanu, vedetă Kanal D și fostă concurentă în acest reality show spune că cel care va câștiga ar trebui să fie cel care are cea mai mare nevoie de premiu.

Invitată la FanArena, Cristina Șișcanu a spus că ea este de părere că Emanuel va fi câștigătorul trofeului Survivor România și al celor 250.000 de lei. Și Grațiela Duban i-a întărit poziția. În competiție în acest moment au mai rămas șase concurenți, dintre care doi sunt deja calificați în finală: Emanuel și Lola.

Cine va ocupa ultimele locuri în finală

Celelalte două locuri urmează să fie decise zilele următoare dintre Cezar, Elena, Emy (Faimoși) și Iancu (Războinici). Nu s-a spus clar cum vor fi aleși ceilalți doi finaliști. Ar urma să fie o combinație între probă sportivă și votul publicului, dar încă nu s-a explicat algoritmul folosit.

Ultimele două zile de Survivor România au fost mai relaxante. Concurenții au jucat doar jocuri amuzante, mima și quiz, iar miza era mâncarea, shorma, respectic prăjituri. O dată au câștigat fetele și o dată băieții, dar probabil acum concurenții sunt hrăniți adecvat pentru a putea face față finalului competiției. De altfel toți cei care au rămas în competiție s-au îngrășat vizibil în ultima perioadă.

Revista Presei