O vrea înapoi pe Andreea Bălan? Gestul făcut de George Burcea. Fanii au fost șocați

george-burcea-tatuaj-surpriza-pentru-anedreea-si-fetele-lui-840×500-1

Răsturnare completă de situație în cazul separarăii dintre George Burcea și Andreea Bălan. S-au despărțit de mai mult de șase luni de zile însă gesturile făcute de actor crează semne de întrebarii pentru fanii celor două vedete. 

Deși a trecut ceva timp de când George Burcea și Andreea Bălan au decis să meargă pe drumuri separate, actorul pare că nu a acceptat acest lucru. Acesta i-a lăsat pe toți mască după ultimul gest făcut.

După atacurile dure dintre cei doi, George Burcea continuă să poarte verigheta. Acesta a fost surprins inclusiv în cadrul emisiunii ”Ferma” de la Pro Tv, purtând-o în continuare.

De cealaltă parte, Andreea Bălan a trecut cu bine peste divorț. Vedeta a dat jos verigheta chiar în momentul în care a a anunțat separarea de George Burcea, iar în prezent trăiește deja o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

I-a stricat imaginea

În urmă cu ceva timp, actorul i-a transmis un mesaj tranșant fostei tale soții, în direct la ”Ferma”. Acesta susține că Andreea Bălan a făcut tot posibilul să ofere declarații publice pentru a face oamenii să-și schimbe părerea despre el, iar acest lucru a fost ”un huc de presă”.

“Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la «Fermă» să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă.

Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo” a transmis George Burcea.

Revista Presei