Oana Roman a fost înlocuită! Marius Elisei are o noua iubita. Cum a reacționat vedeta

de: Ana Toma
01 apr. 2021
Oana Roman a fost înlocuită! Marius Elisei are o noua iubita. Cum a reacționat vedeta
Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu trei luni. Deși nu a fost vorba despre o a treia persoană, fostul soț al Oanei Roman a reușit să-și rafacă viața imediat și să o înlocuiască pe vedetă.

Chiar Oana Roman a fost cea care a dezvăluit că știe de existența unei noi femei în viața lui Marius Elisei, iar dacă vă așteptați ca vedeta să fie nervoasă, ei bine, aceasta nu a reacționat în niciun fel.

Marius Elisei are o nouă relație

Noua iubită a lui Marius Elisei îl îndepărtează atât de fosta soție cât și de fiica celor doi. Recent, vedeta a mărturisit că după ce fostul ei soț și-a refăcut viața, o refuză continuu atât pe ea, cât și pe Iza, fetița lor.

Astfel, invitat să petreacă o vacanță în Egipt în familie, fostul soț al Oanei Roman a refuzat categoric. Potrivit vedetei, fiica celor doi știe deja de existența unei noi iubite și simte faptul că tatăl ei o îndepărtează.

A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.’ A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are pe cineva”, a mărturisit Oana Roman, la Antena Stars.

Oana Roman
Oana Roman

A uitat-o de tot pe Oana Roman

Mai mult de atât, vedeta a mai mărturisit că deși i-a spus să petreaca mai mult timp cu fiica lor, Marius Elisei a refuzat din nou. De asemenea, bărbatul evită orice contact atât cu Oana cât și cu cea mică, iar în opinia vedetei, cel mai probabil, acesta nu vrea să își strice relația sau să creeze suspiciuni.

”I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație”, a mai adăugat Oana Roman.

Suferința Oanei Roman

Nu o deranjează faptul că a fost înlocuită, însă o deranjază lipsa prezenței soțului ei din viața copilului. Vedeta a mai mărturisit că deși a divorțat, se aștepta ca fiica ei să mai petreaca ceva timp și în compania tatălui.

Oana Roman nu a vrut să se ascundă așa că a povestit despre cât de rănită se simte în contextul acestei situațiii.

Din păcate, tatăl ei nu vrea să meargă cu noi în vacanță, iar pe mine mă doare foarte tare lucrul acesta. Mă doare că ea nu mai poate să fie cu noi împreună, chiar dacă noi nu mai suntem împreună, suntem părinții ei și pentru ea ar fi fost o bucurie, dar nu putem să obligăm pe nimeni, așa că vom pleca doar noi două”, spunea Oana Roman pe Instagram.