Boala care a măcinat-o ani de zile pe Oana Roman. A recunoscut cu ochii în lacrimi abia acum

30 mart. 2021
Boala care a măcinat-o ani de zile pe Oana Roman. A recunoscut cu ochii în lacrimi abia acum

Oana Roman arată mai bine ca niciodată la 44 de ani și când părea că și-a găsit liniștea și fericirea, aceasta și-a anunțat fanii că a divorțat de tatăl fetiței sale, Isa. Între ea și Marius Elisei lucrurile nu mai funcționau de mult timp, dar a încercat să echilibreze situația de dragul copilului. Și tot pentru ea, cei doi foști soți au căzut la pace și s-au despărțit în condiții amiabile.

Astăzi Oana Roman este imaginea magazinului online al lui Marius Elisei și păstrează o relație bună cu acesta. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, nici el nu a omis o posibilă împăcare, dar a ținut totuși să precizeze că-și mai dorește copii, iar Oana nu mai poate rămâne însărcinată.

Oana Roman, măcinată de atacuri de panică

Deși pare o femeie foarte puternică, Oana Roman s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului, iar atacurile de panică au sufocat-o de-a dreptul și au împiedicat-o să trăiască frumos mult timp. Invitată la podcast-ul lui Mihai Morar, ea a făcut o serie de mărturisiri emoționante și a recunoscut că a făcut mult timp terapie, deși a început destul de târziu.

„Am început să fac terapie prea târziu, adică târziu. Aveam 30 de ani. Se adunaseră mult prea multe. A avut loc și o despărțire atunci care a fost foarte grea pentru mine. Și ajunsesem foarte rău. Practic nu mai puteam să trăiesc. Făceam 50 de atacuri de panică pe zi. Nu mai puteam să ies din casă, a fost foarte, foarte rău. Nu îmi mai aduc aminte primul atac de panică. Țin minte că odată am făcut un atac de panică îngrozitor, atât de îngrozitor, țin minte că stăteam la etajul cinci într-un bloc, vizavi de Sala Palatului.

Eram într-o relație în momentul ăla, dar eram singură acasă. Țin minte că l-am sunat și i-am spus că dacă nu vine acum, eu mă arunc pe geam. Simțeam că nu mai pot să respir, că nu mai am aer, am deschis geamurile, mi-a fost frică să ies pe balcon, eu am și rău de înălțime. Stăteam la geam și încercam să îmi iau aer să nu mă sufoc. A fost din ce în ce mai rău, din ce în ce mai dese. Până am ajuns în momentul în care nu mai puteam să ies din casă. Nu mai puteam să conduc, nu mai puteam să merg pe stradă, nu mai puteam să fac nicio activitate”, a spus Oana Roman în podcastul lui Mihai Morar.

Mărturisire emoționantă în fața lui Mihai Morar

Aceasta a dezvăluit că a trecut de multe ori prin momente dramatice chiar în direct și că ducea o lupta intensă în ea, încercând să păstreze aparențele. Acum vedeta vorbește liber despre toate aceste probleme, care au întărit-o mult de-a lungul vieții și au transformat-o în femeia superbă care este astăzi.

„Erau zilele în care începusem să vin permanent la tine. Cred că veneam o dată pe săptămână. La început, în 2007. Țin minte că în una din zilele în care am venit la tine am făcut atac de panică în direct, tu nu ai știut niciodată. Eu nu arătam, eu mă luptam în mine. Am primit o putere nu știu de unde ca să pot să duc. Eram la masă, la televizor. Cred că de mai multe ori mi s-a întâmplat”, a mai mărturisit Oana Roman.