Oana Roman a rămas fără bani! Ce obiect personal a ajuns să vândă pe internet și cât cere pe el

16 mai 2020
Oana Roman a rămas fără bani! Ce obiect personal a ajuns să vândă pe internet și cât cere pe el

Oana Roman a rămas iarăși fără bani. Deși s-a mutut recent într-o vilă nouă, alături de soțul și fiica ei, vedeta se plânge că este nevoită să trăiască din economii în această perioadă. Cum acestea sunt pe terminate, a început să scoată la vânzare obiectele personale.

Acum câteva zile ea le propunea celor de pe un grup de Facebook un ceas de colecție semnat de Cartier, pe care cerea suma de 1.500 de euro.

Mesajul Oanei Roman

„M-am hotărât după multă gândire să vând acest obiect. Ceas Must de Cartier. L-am primit acum peste 20 de ani când am terminat facultatea. L-am purtat puțin pentru că în general port ceas mare și seara nu port deloc. Nu mai am cutia lui, doar săculețul.

Este un obiect de colecție pentru că nu cred că se mai face acest model la Cartier. Se poate verifica autenticitatea oriunde dorește eventualul cumpărător. Eu i-am schimbat bateria și cureaua doar la Cartier în Franța. Am căutat pe net prețuri, am găsit pe un singur site de vintage, era în jur de 2.000 de lire sterline. Îl dau cu 1.500 de euro. Și sper să îmi iau altul mai mare cu banii ăștia, poate altă marcă”, a spus Oana Roman.