Oana Roman a spus adevărul despre relația cu Marius Elisei! Este o lovitură de teatru: Decizia luată de vedetă

Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea răsturnare de situație. Oana Roman a spus adevărul despre relația cu Marius Elisei! Este o adevărată lovitură de teatru. Decizia șoc luată de vedetă.

Oana Roman a spus adevărul despre relația cu Marius Elisei

La finalul anului trecut, Oana Roman a luat o decizie extrem de dură. S-a despărțit de Marius Elisei și se părea că cei doi vor divorța. Acesta a fost surprins când vorbea cu un transsexual celebru pe rețelele de socializare. Oana nu a suportat și l-a dat afară din casă.

„S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela.

Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați”, spunea vedeta la finalul anului trecut.

Acum, se pare că această decizie nu mai este valabilă. Fata fostului premier Petre Roman vrea să mai dea o șansă căsniciei sale. A decis să facă terapie de cuplu.

Informația a fost dezvăluită de vedetă, care a explicat că își dorește să își salveze căsnicia. Totul se întâmplă în contextul în care toată lumea crede că cei doi vor divorța.

Vedeta a dezvăluit într-o emisiune TV că cei doi merg la terapie de cuplu pentru a-și repara relația. Totul se întâmplă de dragul fetiței lor, Isabela. De altfel, Oana și Marius au petrecut Crăciunul împreună, iar săptămâna trecută cei trei au fost într-o vacanță la Roma.

„Eu și cu Marius continuăm să fim o familie pentru că și el și-a dorit lucrul ăsta. Ne-am dorit amândoi… Nu este o rușine să mergi la terapie de cuplu”, a spus Oana.

Revista Presei