Oana Roman, la capătul răbdării! Vedeta e distrusă: Despărțită și înșelată de soț, are probleme și în familie

oana-roman-silueta

Oana Roman a avut parte de un final de 2019 de coșmar, iar noul an nu i-a adys decât probleme. Vedeta se află într-o perioadă extrem de grea a vieții.

Oana Roman, la capătul răbdării!

Oana Roman este pur și simplu distrusă. Despărțită și înșelată de soț, vedeta are probleme și în familie. Sora și tatăl ei nu-i sunt alături de ea în aceste clipe.

Oana Roman are probleme serioase pe plan sentimental. Aceasta se află într-o perioadă extrem de grea, după ce soțul ei a avut o escapadă alături de cunoscutul transsexual Delia. Astfel, Oana și Marius Elisei și-au spus adio.

Din păcate, Oana nu găsește sprijin nici ăcar în propria familie. Sora ei, Catinca, nu este alături de ea. „Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea și că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute și, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj”, a susținut fiica lui Petre Roman.

Lucrurile stau la fel și cu tatăl ei, fostul premier, Petre Roman. Acesta nu ar vrea să-și vadă nepoata, pe micuța Isa. Fetițanu se poate bucura de bunicul ei, iar nici Petre Roman nu își cunoaște aproape deloc singura sa nepoată.

„Este singura lui ne­poată. Și, pentru ea, el este practic un stră­in. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată. L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi”, a dezvăluit Oana Roman, conform vica.ro.

Revista Presei