Oana Roman, făcută de râs la Cătălin Măruță. La ce se gândește, când o vede, Andrei Aradits, celebrul actor din serialul „Vlad”

17 apr. 2021
Oana Roman, făcută de râs la Cătălin Măruță. La ce se gândește, când o vede, Andrei Aradits, celebrul actor din serialul
Andrei Aradits, privind o poză cu Oana Roman. Foto: captură La Măruță, Pro Tv

Emisiunile lui Cătălin Măruță sunt de fiecare dată o surpriză și o provocare totodată pentru orice invitat. Simpaticul prezentator de la Pro Tv este extrem de creativ și abil și reușește să mereu să aducă în fața telespectatorilor dezvăluiri inedite sau să stârnească hohote de râs. Recent, Andrei Aradits i-a fost invitat.

Cătălin Măruță l-a provocat pe celebrul actor din serialul Vlad să descrie într-un singur cuvând vedetele pe care acesta le va menționa. Pentru că tot timpul a insistat pe ideea că este foarte sincer, Andrei Aradits a acceptat să răspundă la solicitarea realizatorului Pro Tv, iar rezultatul a fost unul memorabil.

Cum o descrie Andrei Aradits pe Antonia

Întrebate ce părere are despre Antonia într-un singur cuvânt, actorul a răspuns direct și rapid: FRUMOASĂ. Despre colegul lui de platou, Andrei Nartea a menționat că este spicluit, adăugând și că „Ai senzația că te tai în freza lui”.

Un moment delicat a fost atunci când a trebuit să găsească descrieri pentru Ozana Barabancea, fosta lui colegă de juriu de la emisiunea Te cunosc de undeva, difuzată de Antena 1 și Oana Roman.

La ce se gândește Andrei Aradits când o vede pe Oana Roman

După ceva cugetări, Andrei Aradits a reușit să o scoată la capăt:  „La Ozana, aș vrea să zic un soare, dar ar merge și eclipsă. Nu-mi place că mă pui să jignesc. Este o floare…nu știu ce floare, un bujor”, a spus acesta.

Când i-a venit, însă rândul Oanei Roman, aceasta a fost pusă într-o ipostază ridicolă. Deși a slăbit mult și și-a schimbat look-ul, de care este foarte mândră acum, ea continuă să fie asociată cu mâncarea. Andrei Aratis a spus că atunci când o privește se gândește la mici.

„Este un cuvânt care se potrivește. E o persoană lângă care poți mânca mici.”, a precizat actorul.