Oana Roman, schimbare totală de look! Fanii nu au mai recunoscut-o deloc. Surpriză totală

de: Ana Toma
04 apr. 2021
Oana Roman, schimbare totală de look! Fanii nu au mai recunoscut-o deloc. Surpriză totală

Oana Roman continuă să își surprindă fanii. După divorțul de Marius Elisei, vedeta a început să slăbească considerabil, iar acum, o schimbare de look a pus capac. Fanii nu au mai recunoscut-o deloc când au văzut imaginea.

Oana Roman pare deschisă la schimbări și nu are teamă de nicio provocare. Așa s-a întâmplat și de această dată, când vedeta a vrut să își facă o schimbare completă. Coafura și ținuta ei au transformat-o într-o adevărată divă.

Oan Roman și-a schimbat look-ul

Totuși, schimbarea este doar una de moment. Oana Roman le-a mărturisit fanilor că simțea nevoie să facă o schimbare de look pentru o ședință foto, așa că a apelat la o perucă, însă fanii consideră că îi stă mai bine așa.

Simțeam nevoia de par mai lung și mi am luat o peruca pentru ședința foto”, a scris Oana lângă fotografie.

În câteva ore, imaginea cu vedeta complet schimbată a adunat mai bine de 8.000 de aprecieri, iar comentariile au fost în favoarea schimbării. Toată lumea vrea să o revadă din nou pe Oana Roman în această ipostază.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman a slăbit

Oana Roman a fost criticată de internauți destul de mult în ultima perioadă. Deși vedeta mărturisea că a slăbit, aceștia o contraziceau spunând că nu se vede absolut niciun rezultat.

Pentru a opri gurile rele și pentru a demonstra contrariul, vedeta a postat o fotografie care arată clar cât de mult a reușit să slăbească în mai pușin de doi ani.

După cum se poate vedea, diferența este una vizibilă, însă Oana Roman nu a precizat câte kilograme a reușit să dea jos în perioada 2019-2021. Tot ce a spus vedeta a fost că a apelat la o clinică, unde a făcut mai multe proceuduri, a ținut o dietă și a consumat foarte mult ceai. Finalul procesului, va fi în acest an, după cum spune vedeta.

”2019 -2021. Fix doi ani între poze. Totul a început la o clinică, careia îi datorez practic rezultatul si motivația mea, și apoi în mintea mea s a schimbat ceva. Proceduri, dietă, apoi și ceai. În 2022 mi am promis ca voi ajunge la finalul acestui proces”, a scris Oana Roman.

Oana Roman, după ce a slăbit