Oana Roman rupe tăcerea! A recunoscut motivul real pentru care Marius Elisei s-a despărțit de ea

oana roman marius elisei
Oana Roman, împreună cu soțul său, Marius Elisei

Oana Roman rupe tăcerea. A dezvăluit motivul real pentru care Marius Elisei a decis să se despartă de ea. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Este uluitor ce a putut să se întâmple între cei doi soți.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt căsniciei lor la finalul anului trecut, însă puțini știu care a fost motivul principal care a stat la baza acestei decizii.

Motivul real pentru care Oana și Marius s-au despărțit

Chiar înainte de Crăciun, Oana Roman a anunțat că mariajul său s-a terminat, iar soțul ei, Marius Elisei a rămas cu toată afacerea de haine pe care o aeau împreună.

Dincolo de această decizie, există totuși un motiv serios pentru care cei doi soți și-au spus adio. Invitată la Emisiunea Andreei Mantea, vedeta a povestit de ce ea și Marius au decis să pornească pe drumuri separate.

Potrivit acesteia, motivul principal al despărțirii a fost prezența mamei Oanei. Deși Marius, soțul, ei părea încântat ca aceasta să locuiască în casă cu cei doi, mai târziu, s-au declanșat o serie de discuții care au ajuns la un nivel total neașteptat.

”Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă.

Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei”, a mărturisit Oana Roman în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Oana Roman și Marius Elisei

Problema a fost în interior

Oana Roman a mai povestit că adevărata problemă a fost doar în interior și nicidecum nu a venit din exterior. Totuși, decizia de a divorța nu reprezintă pentru ea ”sfârșitul lumii”, așa că va trece cu bine peste acest hop din viața ei.

”Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment dat, se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Și atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni”, a mai spus ea.

Un alt motiv pentru care cuplul a decis să o ia pe drumuri separate este faptul că pasiunea dintre cei doi s-a stins treptat. Totuși, în ciuda celor întâmplate, Oana speră ca relația Izei cu tatăl său să nu se schimbe după divorț.

Au existat mai multe discuții 

”Eu cred că intersul principal e ca Iza să se dezvolte cum trebuie și ea a înțeles. Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, după niște ani. Importantă e prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul. Cred că într-o relație conteză mai mult decât orice.

La început e pasiune, dar fundamentul e ăsta. Știu multe cupluri care nu trăiesc o pasiune din aia nebună, dar se iubesc în sensul că sunt acolo, și asta contează foarte mult. Când crezi că doar pasiunea și doar distracția contează, e o problemă. Când ai discuții în ce privesc încrederea și prietenia, acolo e o problemă.

Eu sunt foarte senină, sunt foarte ok cu situația care este acum. Cred că așa e mai bine pentru toată lumea. Fără discuții, fără tensiuni, fără controverse e mult mai bine, în primul rând pentru Iza. Cel mai important este ca ei să îi fie bine, să aibă o relație frumoasă cu ambii părinți ai ei. Și ea are o relație foarte ok cu tatăl ei. E foarte recentă treaba, dar eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină și mai echilibrată așa, decât a fost până acum. Sper din tot sufletul”, a mai adaugat Oana Roman.

Citește și:

Revista Presei