Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă. Motivul pentru care actrița a vrut să își pună capăt zilelor. Medicii au ajuns la timp

de:
17 iun. 2021
Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă. Motivul pentru care actrița a vrut să își pună capăt zilelor. Medicii au ajuns la timp
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu are limite când vine vorba despre viața ei persoanală. Actrița este o fire foarte deschisă și orice întâmplare din viața ei a dezbătut-o atunci când a fost cazul.

Chiar dacă acum este o femeie puternică, Oana Zăvoranu a avut și ea momentele ei în care s-a simțit la capătul puterilor, ba chiar a ajuns chiar în pragul în care și-a dorit să se sinucidă.

Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă

Deși s-a speculat ideea conform căreia totul ar fi fost regizat, la mai bine de opt ani de la eveniment, Oana Zăvoranu a spus care a fost întâmplarea reală. Actrița a mărturisit că totul s-a întâmplat în luna decembrie 2012, când pur și simplu a clacat.

Vedeta susține că nu mai putea să ducă povara pe care o porta, iar într-un moment de lașitate a apăsat pe trăgaci. Medicii au intervenit însă la timp pentru a-i putea salva viața, însă Oana Zăvoranu a avut nevoie de timp pentru a-și reveni după tragedie.

Am simțit în acel moment că nu mai pot să duc, era prea mult, mai mult decât putea să ducă un om pe picioare. Într-un moment de lașitate, dar sincer, îți trebuie mult curaj să faci asta. Am apăsat pe trăgaci, am ajuns în timp util și am fost resuscitată de mai multe echipe de medici și am trăit în continuare”‘, a mărturisit Oana Zăvoranu în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Legătura cu vrăjitoarele

Evenimentul a avut loc după ce vrăjitoarele au fost reținute, iar vedeta a vorbit și despre momentul în care apelat la ele. După ce a hotărât să pună capăt relației cu Pepe, vedetei i s-a părut că mama ei este de partea artistului, lucru care i s-a părut ca un mare blestem care trebuia eliberat.

Cât despre gestul de sinucidere, Oana Zăvoranu susține că epuizarea a făcut-o să ajungă în acel prag. Simțea că nu poate face nimic mai mult pentru viața ei, iar la acel moment, nici viitorul nu o mai interesa.

Pur și simplu am ajuns la o contorizare a mea, unde am considerat că este prea mult pentru mine și într-un mod laș… nici nu mă mai interesa ce urmează. Așa am considerat eu. Dumnezeu a vrut să continui și are un plan cu fiecare dintre noi”, a mai povestit Oana Zăvoranu.