Oana Zăvoranu va avea două emisiuni. Unde și de când? Anunțul actriței a fost așteptat de toți fanii

de: Ana Toma
09 iun. 2021
Oana Zăvoranu va avea două emisiuni. Unde și de când? Anunțul actriței a fost așteptat de toți fanii
Oana Zăvoranu

Oan Zăvoranu se ține de promisiunea făcută fanilor săi. Actrița a spus că în momentul în care va avea 100.000 de abonați pe canalul său de YouTube va produce două emisiuni săptămânal, iar asta se va și întâmpla.

Primele emisiuni ale Oanei Zăvoranu în urmă cu câteva luni și s-au bucurat de un succes imens. Actrița a câștigat notorietate, iar acum se bucură și de un număr mare de persoane care așteaptă cu nerăbdare show-ul ei de pe canalul de YouTube.

Când încep cele două emisiuni

Oana Zăvoranu le-a mulțumit fanilor pentru încrederea acordată și pentru faptul că urmăresc fiecare emisiune. Actrița susține că din păcate, s-a ajuns la cei 100.000 de abonați cam târziu, așa că cele două emisiuni săptămânale vor începe de abia în luna septembrie.

Ea le-a promis fanilor că ce se va întâmpla va fi o adevărată noutate care va arunca ”showbiz-ul românesc în aer”.

”Am reușit să strângem împreună cu voi 100.000 de subscriberi pe YouTube. Vă mulțumesc din suflet. Fără voi nu se putea întâmpla treaba asta. Acum, ne vom ocupa de două emisiuni într-o săptămână.

Acest lucru s-a întâmplat mai târziu decât trebuia, noi am intrat deja în vacanță și am tras deja ultimele emisiuni din acest sezon, care vor intra până în august”, a mărturisit Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu aruncă în aer showbiz-ul românesc

Noile emisiuni încep din luna septembrie, iar formatul va fi diferit, spune actrița. Ea a mărturisit că emisiunile sunt unice în România și vor arunca în aer showbiz-ul românesc, în condițiile în care așa ceva nu s-a mai făcut niciodată.

Din septembrie, când vom schimba totul, format, vom reveni din nou, cu o grămadă de chestii care vor arunca showbiz-ul în aer.

Ceea ce eu voi face acolo împreună cu echipa mea și cu ceea ce îmi trece mie prin minte va schimba showbiz-ul și îl va arunca în aer.Voi face ceva ce nu s-a mai făcut niciodată în țara asta în materie de showbiz”, a mai spus Oana Zăvoranu.