Oana Zăvoranu a primit o ofertă de nerefuzat! Ce job i s-a promis actriței și cum a reacționat

de:
24 iun. 2021
Oana Zăvoranu a primit o ofertă de nerefuzat! Ce job i s-a promis actriței și cum a reacționat
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu încetează să își uimească fanii. Emisiunile divei au strâns peste 100.000 de abonați și se bucură de un succes la care nici măcar ea nu s-ar fi așteptat.

Când vine vorba de viața personală, Oana Zăvoranu este deschisă, iar recent le-a vorbit fanilor săi despre o propunere inedită pe care a primit-o și care i-ar fi schimbat complet viața.

Oana Zăvoranu putea să fie agent secret

Unul dintre urmăritorii săi a întrebat-o pe brunetă dacă s-a gândit vreodată să lucreze ca agent secret, iar diva l-a șocat cu răspunsul dat. Oana Zăvoranu mărturisește că a primit o ofertă în acest sens.

Mai mult de atât, bruneta povestește că deși adoră misterul și rezolvarea situațiilor, a trebuit să refuze. Ea a mai adăugat că se vede un astfel de agent, plin de realizări în domeniu.

”Da, m-am gândit de multe ori și chiar am fost ofertată de o agenție secretă în acest sens, dar am refuzat din unele motive…dar ador misterul și luatul prin surprindere, îmi place să pun în fața faptului împlinit anumite persoane în anumite situații și să storc informații secrete pe care să le folosesc când și dacă e cazul. Mă văd un agent 007 plin de realizări în domeniu”, a transmis Oana Zăvoranu pe Instagram.

O fană și-a tatuat numele Oanei Zăvoranu pe corp

Modul în care își tratează fanii și în care spune lucrurilor pe nume o fac pe Oana Zăvoranu să fie un adevărat izvor de inspirație pentru anumite persoane.

O urmăritoare însă, a ieșit din tipar și a făcut un gest total neașteptat. Aceasta și-a tatuat numele Oanei Zăvoranu pe corp, ba chiar i-a mărturisit brunetei că și-ar dori să devină rude.

Tânăra i-a propus actriței ca atunci când va rămâne însărcinată să-i boteze copilul, iar Oana Zăvoranu nu a stat pe gânduri și a acceptat imediat propunerea.

”Să știi că eu niciodată nu am refuzat să botez un copil, deci, îți spun de acum cu toată dragostea da”, a spus vedeta.