Oana Zăvoranu a semnat cu o nouă televiziune! Va fi alături de un jurnalist celebru: „Încep războiul de care vă spuneam în 2020”

20 apr. 2021
Oana Zăvoranu a semnat cu o nouă televiziune! Va fi alături de un jurnalist celebru:

De când Pepe a divorțat, Oana Zăvoranu s-a reinventat. Aceasta este neobosită și a luat la țintă toate vedetele din România, pe care le-a umilit la maxim. Unele dintre acestea i-au intentat și procese, dar doar Cristina ICH a câștigat.

Adelina Pestrițu, una dintre victimele preferate ale Oanei, nu a primit câștig de cauză, așa că este în continuare unul dintre personajele preferate ale Queridei. Nici Oana Roman nu a scăpat de criticile fostei sale colege și probabil nici nu va scăpa prea curând.

Oana Zăvoranu anunță noi dezvăluiri

Oana Zăvoranu are un canal de Youtube, unde postează săptămânal episoade în care râde de diverși influenceri. Aceasta îi acuză că primesc foarte mulți bani nemunciți și că promovează tot felul de produse obscure.

Deși toată lumea ar putea să creadă că vedeta a semnat cu o televiziune pentru a-și prezenta și pe acest canal rubrica de parodie, ei bine nu. Se pare că aceasta va fi la România Tv, alături de Victor Ciutacu, iar tema abordată va fi sistemul medical.

„De maine la Ciutacu: furturi, manevre si escrocherii in sistemul sanitar‼️
Incepe razboiul de care va spuneam pe 20 Octombrie 2020!
Stati cu ochii pe mine”, a scris Oana Zăvoranu pe facebook.