Surpriză de proporții. Cum s-a terminat procesul în care Adelina Pestrițu a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu. Magistrații au dat sentința

de: Ana Toma
19 apr. 2021
Surpriză de proporții. Cum s-a terminat procesul în care Adelina Pestrițu a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu. Magistrații au dat sentința
Adelina Pestriți și Oana Zăvoranu

Oana Zăvornu a dat startul unei emisiuni în urmă cu câteva luni. Actrița a lansat val de critici la adresa vedetelor din România, printre ele fiind și Adelina Pestrițu care nu a vrut ca lucrurile să rămână așa.

În cadrul emisiunii, Oana Zăvoranu a publicat mai multe imagini cu Adelina, evident, luate de pe internet, dar și pe profilul de Instagram al brunetei, lucru care a deranjat-o evident, pe aceasta. Astfel, Adelina Pestrițu a intentat un proces în care îi cerea Oanei Zăvoranu să plătească pentru toate atacurile pe care i le aduce, fără nicio dovadă.

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Adelina Pestrițu

Deși vedeta se aștepta ca lucrurile să meargă în favoarea ei, Judecătorii de la Tribunalul București au decis cu totul altceva. Potrivit cancan.ro, aceștia i-au dat câștig de cauză Oanei Zăvoranu în procesul intentat de Adelina Pestrițu pentru hărțuire și defăimare.

Cu alte cuvinte, Oana Zăvoranu nu este nevoită să plătească nicio daună reclamantei, deci Adelina Pestrițu rămâne și cu toate emisiunile despre ea pe YouTube, dar și cu un proces pierdut.

”Respinge ca nefondat apelul formulat de apelanta – reclamantă împotriva sentinței civile nr.47/11.01.2021 pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București, în contradictoriu cu intimata având ca obiect ordonanță președințială. Definitivă”, se arată în sentința dată.

Ce insinua Adelina Pestrițu

Probabil sunteți curioși ce a cerut Adelina Pestrițu în instanță și care au fost motivele invocate de brunetă pentru a primi daune. Ei bine, aceasta cerea oprirea tuturor afirmațiilor ”defăimătoare” la adresa ei, dar și la ”demnitatea, onoarea și buna ei reputați”.

Documentul inițiat de aceata suna cam așa: ”încetarea de urgență a încălcării drepturilor nepatrimoniale (dreptul la viață privată, demnitate, onoare și bună reputație etc.), respectiv la încetarea răspândirii, pe orice cale, de afirmații defăimătoare la adresa ei, fie prin referire directă la numele său, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac trimitere la persoana sa, interzicerea de a desfășura orice fel de acțiuni defăimătoare împotriva ei prin intermediul rețelelor online de socializare sau prin orice alte mijloace, precum și obligarea la plata cheltuielilor de judecată.”

Astfel, dacă ar fi câștigat pe lângă faptul că Oana Zăvoranu avea de plătit o sumă decisă de brunetă, aceasta ar fi urmat să șteargă și emisiunile cu aceasta, însă lucrurile au mers în favoarea actriței.

Pe lângă Adelina Pestrițu alte mari vedete din România i-au intentat proces Oanei Zăvoranu, însă actrița nu are nicio grijă, semn că cel mai probabil va avea câștig de cauză și în acestea.