Scandal imens! Oana Zăvoranu îl umilește crunt pe Pepe! Ce i-a transmis Ralucăi Pastramă este de neimaginat

oana zavoranu

Știrea zilei este fără doar și poate divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă. Acesta a anunțat despărțirea într-un clip pe Youtube și și-a exprimat părerea de rău că nu a reușit să-și salveze căsnicia în ciuda eforturilor depuse. Cea care a decis că nu mai vrea să continue în acest mariaj a fost Raluca Pastramă.

Cei doi erau căsătoriți de opt ani și au împreună două fetițe. La momentul cununiei religioase, Oana Zăvoranu a ieșit public pe toate canalele media pentru a-i ridiculiza pe Pepe și pe proaspăta lui soție. Aceasta i-a umilit în nenumărate rânduri cu dezvăluiri intime care au revoltat atunci opinia publică.

„Știrea asta este mai tare decât COVID-ul, că s-au despărțit ăștia doi. Aveam 7 pisici constipate și acum nu mai sunt constipate”, a spus Oana la Antena Stars, imediat ce a aflat de divorț.

„Cred că s-a chinuit mult la freza asta. Soţul a cheltuit ceva pentru fixativul ei. Părul are şi el mândria lui, nu poate să stea pe orice cap. Zici că e calul lui Rapunzel„, a spus ea, la Wowbiz la momentul cununiei. Apoi a continuat cu umilințele și a spus Pepe a plâns când a văzut-o pe Raluca în rochie de mireasă pentru că şi-a dat seama că va trebui să rămână cu ea toată viaţa, n-a iubit-o niciodată”.

Umilințe în lanț de la Oana Zăvoranu pentru Pepe și Raluca Pastramă

„Pepe este o mască! Cu acest om nu se poate! Nu vi se pare că ni se agață pe gât această fericire multiplă?! Consider că Pepe a fost fals. Nu poţi să termini după şapte ani de zile o relaţie cu un om cu care ai dormit în pat, să-i spui că vrei să-l duci la mormânt.

Mesajele dure au fost și după nuntă: ”Mi-e milă de cine crede încă în “basme nemuritoare”, cand în spate e doar minciună, fățărnicie, mizerie și falsă fericire sau bogăție”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Ea a venit și la Antena1 în emisiunea lui Dan Capatos pentru a șterge pe jos cu Pepe și a-l insulta.

“O să vadă acest individ că tot ce şi-a construit a fost pe suferinţa mea. Nu mă deranjează că are succes, ci că minte. În locul lui aş fi stat să-mi văd de puradei. V-a păcălit cu zâmbetul ăla fals. Promit: de acum voi fi câine! E o vorbă: răzbunarea e arma prostului.

Eu zic că e mai prost ăla care nu se răzbună. Nu v-am zis că în ultimele şase luni i-am tot trimis mesaje de împăcare, în care i-am spus că vreau să ne putem întâlni pe stradă şi să ne salutăm, să-l strâng în braţe. Nu mi-a răspuns! A continuat să mă sfideze cu nunta. El a vorbit şi eu am tăcut. Tot eu eram aia rea, aia infidelă. Regret că am fost proastă”,  a fost declarația Oanei, la emisiunea lui Dan Capatos în urmă cu mai mult timp.

Mesajul Oanei Zăvoranu pentru soțul ei

Acum aceasta a ținut să precizeze cât este de fericită cu noul ei soț, Alex și pe 31 octombrie a postat pe facebook un mesaj pentru el.

„La multi ani iubirea mea!🤩
Sa ai parte de tot binele din lume si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care le ai in sufletul tau ♥️♥️♥️
Sa avem o viata fericita impreuna, plina de realizari si planuri pe care sa ni le ducem la bun sfarsit sanatosi si cu sufletul impacat 😘…sa facem impreuna si mai mult decat am facut pana acum 😉 Te iubesc cel mai mult si cred ca tu deja stii asta ♥️
Sotia ta, iubita ta, prietena ta, partenera ta la bine si la rau” ,Oana, a scris Oana Zăvoranu pe facebook.

Revista Presei