Oana Zăvoranu și-a ieșit din minți! Ce a spus când a aflat că Raluca Pastramă și Pepe se împacă

14 dec. 2020
Oana Zăvoranu și-a ieșit din minți! Ce a spus când a aflat că Raluca Pastramă și Pepe se împacă

Telenovela divorțului dintre Raluca Pastramă și Pepe continuă. Iar din peisaj nu putea lipsi Oana Zăvoranu, care nu ezită să fie extrem de caustică atunci când vine vorba despre fostul său soț, pe care l-a umilit de multe ori de-a lungul anilor. 

Jurnaltișii de la Impact.ro susțin că Raluca și Pepe s-ar putea împăca în viitorul foarte apropiat și asta pentru că Ion Pastramă ar fi intervenit în poveste și și-ar fi rugat fiica să reflecteze asupra deciziei.

Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!”, i-ar fi spus Ion Pastramă fiicei sale, conform apropiaților, scrie impact.ro.

Contctată și Raluca Pastramă pe subiect, aceasta a replicat că nu dorește ca tatăl ei să mai fie implicat în această poveste care o privește doar pe ea și pe Pepe.

Oana Zăvoranu, reacție acidă la adresa lui Pepe și Raluca Pastramă

Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine-poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat Raluca Pastramă pentru aceeași sursă.

Când a aflat de toate acestea, Oana Zăvoranu a izbucnit imediat:

Să mai ziceți vreodată că nu știu eu tot. Ce vă ziceam eu? Ia uite mă cum nu mai divorțează papagalii ăștia doi. Sunteți sigur extrem de surprinși. Scandal de doi lei 50. Acum brusc el o să cânte de împăcăciune și dragoste! O să aibă și el cu trei concerte mai mult că oricum e un fâs subiectul asta. Ia marș la coteț cu toții din familia asta bună”, a spus vedeta pe pagina ei de Instagram.