Scandal monstru între Raluca Pastramă și Pepe. S-a ajuns la tribunal. E în joc toată averea

de: Ana Toma
09 dec. 2020
Scandal monstru între Raluca Pastramă și Pepe. S-a ajuns la tribunal. E în joc toată averea
Pepe și Raluca Pastramă

Deși Pepe a anunțat un divorț amiabil, probleme se țin lanț între cei doi foști soți. De această dată, un scandal monstru a început și s-a ajuns din nou la Tribunal. Toată averea familiei e la mijloc. 

Pepe a anunțat despărțirea de Raluca Pastramă într-un clip video postat pe YouTube. Deși artistul susținea că cei doi se înțeleg foarte bine și au ajuns la un acord, întâmplările din ultimele săptămâni dau de înțeles cu totul și cu totul altceva.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni cei doi soți s-au acuzat reciproc de infidelitate, apoi Raluca a cerut un ordin de restricție împotriva fostului ei soț, acum lucrurile se complică și mai mult.

Infidelitatea și comportamentul abuziv a lui Pepe au ieșit din discuție, iar acum scandalul dintre cei doi se îndreaptă spre averea pe care o au împreună, care ajunge la mai bine de 500.000 de euro.

Raluca și Pepe, din nou la Tribunal 

Potrivit wowbiz.ro, săptămâna trecută, Raluca Pastramă ar fi depus la Tribunalul București o nou acțiune împotria lui Pepe. Este vorba despre cererea privind anularea unei hotărâri AGAm luată în dată de 3 decembrie, în legătura cu firma care administrează grădinița celor doi, Rosa Music SRL.

Deși în mod oficial Pepe nu a avut niciun fel de legătură cu grădinița, noua mișcare făcută de Raluca pastramă arată că artistul ar putea intervi în deciziile privind managementul grădiniței. Cu alte cuvinte, potrivit sursei citate, există posiblitatea ca Pepe să fi avut o participarea de ordin financiar în această afacere și să fi forțat anumite decizii, motiv pentru care Raluca a decis contestarea hotărârii AGA.

Întreaga afacere a implicat o investiție de 450.000 de euro, aceasta fiind marea dorință a Ralucăi Pastramă, Pepe fiind cel care a contribuit la îndeplinirea acestui vis.

Dacă Pepe a venit cu investiția, Raluca Pastramă s-a ocupat strict de partea administrativă, de la alegerea angajaților până la amenajările din interiorul grădiniței.

”M-am ocupat de absolut tot. De amenjare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii”, mărturisea Raluca Pastramă în urmă cu ceva timp.