Olivia Steer aproape că nu mai poate sta în picioare. A slăbit enorm: ce i s-a întâmplat. Apelul soției lui Andi Moisescu către români

03 mai 2021
Olivia Steer aproape că nu mai poate sta în picioare. A slăbit enorm: ce i s-a întâmplat. Apelul soției lui Andi Moisescu către români
Olivia Steer mai slabă ca niciodată

Olivia Steer nu mai are nevoie de nicio prezentare. Deși inițial s-a impus pe piață ca o prezentatoare foarte frumoasă, acum toată lumea o cunoaște din cauza pozițiilor sale extrem de controversate atunci când vine vorba despre vaccinuri și medicamente.

Soția lui Andi Moisescu este și vegetariană. Aceasta nu consumă niciun fel de carne, dar nici produse cu lapte și ouă și și-a educat copiii să urmeze un regim de viață similar cu al ei. Totuși, se pare că aceștia ar mai fi încercat și alimente pe care Olivia Steer le consideră interzise.

Olivia Steer a ținut tot postul Paștelui

Fosta vedetă Pro Tv a fost o voce importantă și în cadrul protestelor anti-mască și anti-vaccinare din această perioadă. Ea se numără printre cei care nu crede în existența virusului și a tratamentului împotriva acestuia.

Olivia Steer a ținut tot postul Paștelui, iar în unele zile a ales să nu mănânce absolut nimic. În schimb, ea a continuat să meargă la sală. Astăzi este practic de nerecunoscut, mai slabă ca niciodată.

Olivia Steer cheamă oamenii alături de ea

„După 40 de zile de post – uneori negru, foarte negru – am ajuns atît de străvezie, încît poți vedea prin mine… Iată!”, a fost mesajul Oliviei Steer pe pagina de facebook Stare de Libertatea, unde a postat un mesaj în care i-a îndemnat pe oameni să vină alături de ea la un protest pentru libertate, care va avea loc pe 15 mai, în Piața Universității, începând cu 15.30.