Florin Călinescu îl pune într-o situație jenantă pe Andi Moisescu. Ce a dezvăluit despre Olivia Steer

30 apr. 2021
Florin Călinescu îl pune într-o situație jenantă pe Andi Moisescu. Ce a dezvăluit despre Olivia Steer
Olivia Steer și Andi Moisescu de Revelion 2020. Foto: Facebook

Olivia Steer a fost prima prezentatoare de la Dansez pentru tine, însă aceasta a fost înlocuită de producătorii Pro Tv cu Iulia Vântur deoarece era mult prea sensibilă și nu putea face față show-ului. Ulterior, aceasta a mai avut colaborări pe alt tip de producții, dar notorietatea ei a explodat când s-a impus pe piață ca o anti-vaccinistă convinsă.

Olivia Steer este o voce puternică și în pandemie și a militat contra purtării măștilor și a restricțiilor impuse de autorități. Pe lângă toate acestea, soția lui Andi Moisescu își îndeamnă urmăritorii de pe rețelele de socializare să urmeze un regim de viață sănătos, adică mai exact ceea ce înțelege ea prin asta.

Olivia Steer susține că petrece în fiecare zi chiar și 3 ore la sală

Olivia Steer susține că nu mănăncă deloc carne, pește sau orice produs care provine de la animale, adică nici ouă sau lapte. Mai mult, ea merge zilnic între o oră și trei ore la sală în fiecare zi, ceea ce l-a determinat pe Florin Călinescu să facă o serie de remarci foarte interpretabil în cadrul emisiunii Românii au Talent.

Mai exact, actorul a glumit cu Andi Moisescu că soția lui sigur merge să mănânce shaorma pentru că altfel nu ar rezista pe aparate atât de mult timp. Însă glumele lui pot fi interpretat și în alt mod. Mai exact că Olivia ar folosi sala drept pretext și că în realitate s-ar întâlni poate cu un alt bărbat.

Florin Călinescu, o serie de remarci cu subînțeles

„Măi, Moisescu, eu m-am gândit foarte bine și când zici că Olivia pleacă între o oră și trei de acasă, nu cumva se duce la o shaormerie, la o ceva, nu?”, a spus Florin Călinescu în timpul emisiunii Românii au talent.

„Ia să îi pun un cip, să o verific pe GPS,” a răspuns Andi Moisescu zâmbind.

„N-ai cum din clorofilă să stai în picioare. Eu zic că ea se duce cu o prietenă undeva și amândouă rad câte un vițel de la un cap la altul. Ce crezi, e vreunul vegetarian? Sunt fripturi învelite în foi de salate, să creadă lumea că mănâncă cine știe ce”, a insistat Florin Călinescu

„Eu știu, maestre, ce o face? O verific. O iau cu mine acolo ca să vedem ce zice”, a răspuns Moisescu

„Dar chiar du-o, ca să vină ospătarul la masă și să o întrebe: doamna Steer, ca de obicei? 14 chifteluțe și o jumătate de curcan. O friptură de 800 de grame?,” a concluzionat Florin Călinescu.