Olivia Steer surprinde din nou! Ce spune soția lui Andi Moisescu despre Diana Șoșoacă: Poveste de groază

22 mart. 2021
Olivia Steer surprinde din nou! Ce spune soția lui Andi Moisescu despre Diana Șoșoacă: Poveste de groază
Foto: Instagram

Olivia Steer arată superb, dar gândește extrem de controversat. Deși soțul său, Andi Moisescu are poziții extrem de echilibrate, din postura lui de vedetă Pro Tv, partenera lui de viață continuă să surprindă publicul în fiecare zi. Cei doi sunt împreună de aproape 20 de ani și par foarte uniți, deși pozițiile lor nu seamănă deloc.

Olivia Steer este o mare susținătoare a Dianei Șoșoacă. De altfel, aceasta a și participat la mitingurile organizate de aceasta, inclusiv la ultimul, cel organizat în Piața Victoriei, când senatoarea s-a urcat pe un postament, a țipat în stilul caracteristic, a cântat, a dansat și a anunțat că va candida la prezidențiale.

Olivia Steer este o mare susținătoare a Dianei Șoșoacă

Olivia Steer a vrut să marcheze și ea momentul și să-și arate suținerea față de Diana Șoșoacă și pe pagina ei de facebook a postat mai multe clipuri cu aceasta.

Ultimul este de sâmbătă din Piața Victoriei și îl intitulează „Rugăciunea de seară”.

În urmă cu câteva zile, Olivia Steer distribuise o altă postare cu Diana Șoșoacă, în timp ce aceasta vorbea în Parlament despre ce se întâmplă prin spitalele din România.

„Genocidul, pe întelesesul tuturor,
repovestit de @Diana Iovanovici-Șoșoacă.
(Poveste de groază)

‼️ Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial : ORORILE din spitalele României în timpul pandemiei ( declarație politică)”, este mesajul de pe pagina de facebook a Oliviei Steer .

Olivia Steer este de ani buni vegetariană și a reușit să-și determine și copiii să fie la fel, deși aceștia nu au împlinit nici 14 ani. Ea nu mai gătește nimic cu ouă, lapte sau carne și susține că vaccinurile fac foarte rău omenirii, la fel ca și medicamentele. Aceasta petrece zilnic 2-3 ore pe zi la sală, fapt confirmat și de Andi Moisescu în una din emisiunile Românii au Talent. Și Andra l-a aprobat spunând că acum Olivia este numai fibră.

Copiii Oliviei Steer nu mănăncă nici ei carne, lapte sau ouă

Într-adevăr, Olivia Steer este extrem de frumoasă și așa a fost de când era mică. Probabil asta a ajutat-o mult în căsnicie. Ea a lucrat mult timp în mass media, prezentând chiar și prima ediție a Dansez pentru tine, dar ulterior a ales să se dedice promovării unui stil de viață pe care ea îl consideră sănătos.

„Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de la școală.

Îți dai seama că am luat poziție pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele și dezavantajele.

I-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți nu va fi văzut că un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni.

Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problema.

Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forță ce mâncare și în ce cantitate vrei. De aceea niciodată nu insist nici să termine tot din farfurie. Așa că nu l-am obligat, a fost decizia lui.

Dar în trei luni a început să aibă probleme și să îl doară burtică și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian”, a povestit Olivia Steer într-o emisiune TV.