Video viral/ Circ total: cum dansează și cântă Diana Șoșoacă într-un tricou super mulat. Imaginile care au uluit pe toată lumea

21 mart. 2021
Video viral/ Circ total: cum dansează și cântă Diana Șoșoacă într-un tricou super mulat. Imaginile care au uluit pe toată lumea
Diana Șoșoacă a fost aleasă senator AUR la alegerile din decembrie 2020

Într-o perioadă în care liderii de dreapta sau de stânga aproape că nu se aud, extremista Diana Șoșoacă este din ce în ce mai vocală. Aceasta nu ratează nicio ocazie de a se da în spectacol și a face un circ de zile mari. În cursul zilei de sâmbătă, senatoarea a participat la un miting de protest împotriva restricțiilor impuse de autorități și a făcut senzație.

Diana Șoșoacă s-a urcat pe o platformă situată în mijlocul Pieței Victoriei, a țipat, a cântat, a dansat și s-a afișat într-un tricou foarte mulat, inscripționat cu mesajul: „Senator Terorist”. Ea  transmis încă o dată că pe ea o vor toate partidele. Mai mult decât atât, aceasta a spus că se vede la Cotroceni, în postura de președinte, așa că probabil va candida la alegerile viitoare.

Diana Șoșoacă se vede președintele țării

„Mă întreabă dacă merg la Cotroceni. Numai că președinte. Nu intru în PSD. Dacă întru în PSD fac măcel! Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independența și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară”, a spus Șoșoacă în fața celor aproximativ 1000 de protestatari care o aclamau.

Diana Șoșoacă este în momentul de față cel mai promovat politician. Publicul gustă în continuare senzaționalul, iar televiziunile o invită constant pe la toate emisiunile, în goana după audiență. Astfel, fosta senatoare AUR câștigă din ce în ce mai multă popularitate, ceea ce a determinat-o să anunțe că în curând își va înființa propriul partid.

Video viral cu Diana Șoșoacă

Momentul cel mai viral de la acest miting intens mediatizat a fost acela în care Șoșoacă a cântat și a dansat pe melodia „Another Brick in the Wall” a trupei Pink Floyd.