Pasiunea ascunsa a lui Raed Arafat! Ce l-a atras in viata mai mult decat orice

02 mai 2020
Pasiunea ascunsa a lui Raed Arafat! Ce l-a atras in viata mai mult decat orice

Raed Arafat a devenit unul dintre cei mai importanți oameni din România și asta au dovedit-o chiar sondajele. Medicul are toată încrederea românilor, depășindu-l chiar și pe Klaus Iohannis.

Pe lângă funcțiile sale, acum, Arafat este cel care coordonează toată acțiunea în contextul coronavirusului. Acesta este cunoscut ca fondator al SMURD şi şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dar puțină lume știe cât a muncit să ajungă până aici.

Oficialul a dezvăluit totul la TV

Arafat a vorbit despre momentul în care s-a decis să devină medic. S-a întâmplat urmărind un serial cu paramedici, iar la 14 ani a intrat într-o sală de operație.

”A fost o pasiune de când aveam 14 ani. A venit de la un serial de paramedici care se duceau la diferite cazuri și un spital cu camera de urgență și m-a atras foarte mult treaba asta. S-a format o pasiune.

La 14 ani am dat prima injecție la un pacient, făcând practică la un spital de urgență. Pacientul nu m-a văzut. Asistentul responsabil de mine m-a lăsat să îi administrez injecția. La 13-14 ani am intrat în sala de operație cu vecinul nostru. Toată vacanța de vară eram în sala de operație. Pasiunea a rămas.

Venirea la București la ministere…, când eram la Ministerul Sănătății o perioadă am continuat să fac gărzi pe elicopter pe weekend la Mureș. Îmi lipsește mult asta. A trebuit să renunț pentru ceea ce am realizat acum cu colegii la nivel național, a fost un pas bun”, a declarat Arafat, la Antena 3.

Munca i-a ocupat tot timpul

Din păcate, fondatorul SMURD nu are o familie. Acesta a spus și de ce nu s-a căsătorit până acum cu cineva.

„Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim”, a spus medicul