Pavel Bartoș s-a dat de gol. Câți bani primește ca prezentator la Românii au talent

13 apr. 2021
Pavel Bartoș s-a dat de gol. Câți bani primește ca prezentator la Românii au talent
Foto: Facebook

Despre sumele pe care le primesc cei patru jurați de la Românii au talent, dar și remunerațiile celor doi prezentatori s-a scris mult, dar în realitate nimeni nu știe ce contracte au semnat aceștia cu Pro Tv. Deși s-a vehiculat că ar încasa sute de mii de euro, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Cel puțin în cazul lui Pavel Bartoș.

Despre Smiley, mai multe surse media au spus că acesta ar încasa 200.000 de euro pe sezon de la Românii au talent, emisiune pe care o prezintă de 11 sezoane și care a fost tot timpul lider de audiență. Artistul nici nu a confirmat, nici nu a infirmat zvonul, dar la mijloc sunt și clauzele de confidențialitate ale contractului.

Ce salariu ar încasa Pavel Bartoș de la Pro Tv pentru că prezintă Românii au talent

În ceea ce privește salariul lui Pavel Bartoș de la Pro Tv se pare că acesta nu este de ordinul sutelor de mii de euro, dar cu siguranță nu primește mai puțin de 20.000-30.000 de euro pe sezon. Filmările durează aproximativ 3 luni și conform acelorași surse, cel mai prost plătit jurat era Mihai Petre care primea 30.000 de euro.

De altfel, acesta a fost practic dat afară din emisiune și înlocuit cu Alexandra Dinu, tocmai pentru că a cerut mai mulți bani. Producătorii au considerat că în acest context o schimbare este binevenită și au găsit imediat o alternativă la Mihai Petre.

Pavel Bartoș a transmis subtil că Pro Tv nu îl plătește foarte bine

În episodul de luni de la Românii au talent, Smiley a fost jurat și asta pentru că atunci când s-au desfășurat o parte dintre filmări, Andi Moisescu era izolat la domiciului pentru că era infectat cu coronavirus.

Acesta i-a spus lui Pavel Bartoș că din față totul se vede mai bine, iar colegul lui i-a replicat cu zâmbetul pe buze că la salariul pe care îl primește de la Românii au talent este firect să stea în spate.

Pavel Bartoș:„Și atunci, noi de ce, ca proștii, stăteam aici?”, s-a întrebat cu mult umor Pavel Bartoș.Smiley: „Dintr-o parte nu e ce trebuie…M-am simțit privilegiat să văd momentul de aici, din față. Trebuie să vii și tu aici, Pavele.”
Pavel Bartoș: „Adevărul e că și la banii pe care îi luăm merităm să vedem numărul dintr-o parte”