Ce înălțime are Pavel Bartoș? Totul despre prezentatorul emisiunii Românii au talent: biografie, studii, carieră, salariu

de: Ana Toma
22 mart. 2021
Ce înălțime are Pavel Bartoș? Totul despre prezentatorul emisiunii Românii au talent: biografie, studii, carieră, salariu
Pavel Bartoș

Pavel Bartoș și Smiley sunt prezetatorii show-ului incendiar Românii au talent de la Pro Tv. Cei doi au grijă întotdeauna să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură, iar începând cu cel de-al 10-lea sezon al show-ului de talente, cei doi pot apăsa și butonul ”Golden Buzz”, trimițându-i astfel pe concurenți direct în semifinală.

Puțini știu însă detalii despre viața persoană a lui Pavel Bartoș și despre modul în care acesta a ajuns în televiziune. Pe lângă această pasiune, el este și un mare actor.

Ce studii are Pavel Bartoș

Pavel Bartoş s-a născut pe 20 ianuarie 1975, la Miercurea Ciuc. Are o înălțime de 1,71m și 70 kg, iar viața la adus în lumea televiziunii destul de devreme. Dacă vă întrebați ce studii are prezentatorul emisiunii Românii au talent, ei bine, Pavel Bartoș a știut încă de mic ce și-a dorit.

Actorul a absolvit cursurile Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, specializat la Facultatea de Teatru. Câțiva ani mai târziu a ajuns cunoscut în lumea filmului, iar în prezent activează la Teatrul Odeon. Pe lângă acest lucru, el prezintă și emisiunea Românii au talent, alături de Smiley și a mai prezentat şi Vocea României, la acelaşi post.

El a mai jucat și în numeroase producţii cinematografice, printre care: Berzele, The Lego Movie, Păsări libere, Universitatea monştrilor, Tarzan, Happy Feet Two, Las fierbinţi, Moştenirea, State şi Flacăra, Prinţesa şi Broscoiul, Aniela, Ho ho ho, Îngeraşii, Războiul sexelor, Iubire ca în filme, Păcatele Evei, Numai iubirea, Amen.

Un lucru puțin știut despre Pavel Bartoș este că în 1999 a obţinut şi marele premiu din Gala Tânărului Actor din România.

Cine este soția lui Pavel Bartoș

Pavel Bartoș se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. El este căsătorit cu Anca Bartoș, alături de care are trei fetițe: Eva, Rita și Sofia.

Soția prezentatorului de la Pro Tv a intrat și ea la un momendat în lumea televiziunii. Ea a prezentat emisiunea Slab sau gras, difuzată în urmă cu câția ani de postul Senso TV.

De asemenea, ea a apărut și în filmul Ho, ho, ho 2: O loterie de familie, dar și în serialul La urgență, însă în ultimii ani și-a dedicat timpul în totalitate celor trei copii.

Ce salariu are Pavel Bartoș

Pavel Bartoș câștigă sume frumușele din toate părțile. Conform informațiilor apărute în spațiul public, doar de la Pro Tv, acesta încasează o sumă de 15.000 de euro. Pe lângă acest venit, se mai adaugă și contractele de publicitate pe care le are cu alte branduri, dar și activitatea sa teatrală.

De asemenea, Pavel Bartoș și-a înființat o firmă prin intermediul căreia semnează toate contractele. Este vorba despre Hummor Production SRL, care are anual profituri care ajung la 60.000-70.000 de euro, deci este destul de clar la ce sume ajunge prezentatorul de la Pro Tv.