Previziune sumbră a renumitului astrolog Cristina Demetrescu: ce se va întâmpla în anul 2021 și cum afectează fiecare zodie

20 nov. 2020
Previziune sumbră a renumitului astrolog Cristina Demetrescu: ce se va întâmpla în anul 2021 și cum afectează fiecare zodie
Cristina Demetrescu, astrolog

Horoscop. Astrologul Cristina Demetrescu a povestit că anul 2021 este unul greu din mai multe puncte de vedere. Lumea încă luptă cu acest virus și astrele vin cu mai multe detalii legate de pandemie. Toți oamenii se întreabă când se vor termina valurile de infectări și astrologul vine cu un răspuns clar.

Cristina Demetrescu a prezentat mai multe informații în cadrul emisiunii ”Voi cu Voicu”, la Antena3 în urmă cu ceva timp. Acolo a vorbit despre faptul că anul 2020 este plin de greutăți și omenirea a fost pusă la încercare prin intermediul virusului. Acest an este plin de restricții și posibilitățile sunt restrânse de a face ceva nou.

În ceea ce privește următorul an, se pare că astrele ne prezic un an mai bun, dar, la fel, cu multe provocări. Este foarte important ca oamenii să trateze situația cu mai multă inteligență și mai pregătiți, fiindcă este posibil ca România să aibă de câștigat în următorul an.

”E un an static, care nu ne ajută pe mulţi, că stăm într-o expectativă şi e greu să-ţi faci planuri de viitor, iar 2021 ar trebui să fie un an cel puţin mai bun, e anul deciziilor inteligente, sper să se ia, cel puţin în ce priveşte economia. Şi dacă se reuşeşte, România are de câştigat.

E un an periculos, trebuie să ne luăm resursele pe care le aveam programate pentru ceva să le ducem în altă zonă.”

Când se termină valurile de infectări ?

Anunțul făcut de Cristina Demetrescu șochează multe persoane, pentru că mărturisește că dacă ne uităm după planetele care au generat acest fenomen, este posibil ca în noiembrie să avem ultimul val de infectări. Dar depinde tot de oameni, deoarece planetele sunt schimbătoare. Trebuie să luăm noile măsuri de protecție în serios și să ne protejăm prin mască.

Astrologul avertizează că trebuie să fim mai atenți la sănătatea noastră și a celor din jur. Este bine să ne protejăm și să nu uităm că coronavirus, fiindcă încă există în lume. Astfel, astrele văd anul 2021, mai bun în multe domenii, iar economia României poate avea de câștigat, dacă autoritățile vor acorda mai mare grijă de cetățenilor.

”Aştept de la anul 2021 şi vesti bune pentru ţara noastră, dar în 2020 nu se schimbă nimic. Noi ne relaxăm, dar de aici înainte ţine de fiecare dintre noi.

Pentru ţara noastră, destinul, eclipsele, mercur retrograd care a adus valul pandemiei, corelate cu faptul că erau trei puncte critice, teoretic am trecut peste ele, deci după un anumit timp de repaxare, poate mulţi îşi vor pune problema că nu e chiar aşa, adică e bine să fim mai atenţi.”