Pro TV dă marea lovitură! Antena 1 a rămas fără replică

pro tv

Pro TV a dat marea lovitură pe final de an! Postul a luat fața rivalilor. Se pare că telespectatorii au fost cuceriți complet de o iubită emisiune.

Este vorba despre Visuri la Cheie. Emisiunea a fost cea mai urmărită din luna noiembrie. Potrivit paginademedia.ro, show-ul a obținut cele mai bune cifre de audiență pe toate cele trei targeturi: național, urban, comercial (publicul tânăr).

Pe locul doi s-a clasat Antena 1 cu Chefi la Cuțite. Emisiunea a fost a doua cea mai urmărită emisiune a lunii noiembrie, la nivel național și pe publicul comercial.

1,5 milioane de telespectatori au urmărit Visuri la cheie, în medie, la fiecare ediție, iar Chefi la cuțite de la Antena 1 a avut în fiecare ediție o medie de peste 1,4 milioane de telespectatori.

Cabral pe trei

Cabral, cu emisiunea „Ce spun românii”, s-a situat pe locul trei în preferințele telespectatorilor.

În urban, Visuri la Cheie s-a apropiat de o medie de 800.000 de telespectatori. Pe doi s-a situat Vocea României, cu peste 760.000 de telespectatori, media pe ediție. Pe trei au fist cei de la Chefi la Cuțite.

Pe publicul comercial, Visuri la cheie a avut peste 400.000 de telespectatori. A urmat Antena 1 cu Chefi la cuțitem iar locul trei a fost ocupat de Vocea României.

Revista Presei