PRO TV, lovitură puternică pentru Tudor Chirilă. Decizia care s-a luat în spatele ușilor închise. Cu cine a fost inlocuit

de: Ana Toma
08 iun. 2021
PRO TV, lovitură puternică pentru Tudor Chirilă. Decizia care s-a luat în spatele ușilor închise. Cu cine a fost inlocuit

PRO TV a luat o decizie care îi va influența complet viața lui Tudor Chirilă. Sunt șanse foarte mari ca juratul de la Vocea României să nu mai apără pe micile ecrane în acest an.

Postul de televiziune a decis să lucreze la o nouă producție. Vorbim despre emisiunea SuperSar România, în care Smiley va fi unul dintre jurați, lucru care cel mai probabil arată că Vocea României nu va intra în grilă din această toamnă, în condițiile în care el avea un rol important și în această producție

Tudor Chirilă nu mai apare la PRO TV

Cu alte cuvinte, dacă până acum PRO TV anunța etapele de casting pentru Vocea României în prima parte a anului, acum nu se mai zvonește nimic, deci cel mai probabil show-ul muzical nu va mai putea fi urmărit de la toamnă, iar jurații de până acum vor dispărea și ei.

Cât despre noua emisiune SuperStar România, la pupitrul juriului vor fi Smiley, Moga, Carlas Dreams și Raluka, numele lui Tudor Chirilă nefiind menționat.

Deși actorul se plângea în timpul pandemiei de lipsa concertelor și a banilor, acum emisiunea pentru care încasa sume frumușele de bani ar putea să nu mai apară pe post, deci problemele financiare ale actorului s-ar putea adânci.

Pe ce mizează PRO TV

Mai mult de atât, Tudor Chirilă a fost cel care a câștigat cele mai multe ediții ale show-ului Vocea României, iar fanii se așteptau să-l revadă din nou pe micile ecrane.

Totuși, producătorii au decis să mizeze pe noutate de această dată, acesta fiind și motivul pentru care noi nume apar la pupitrul juriului.

Smiley a rămas singurul nume cunoscut de pe PRO TV, iar Marius Moga s-a reîntors și el după o absență mai lungă. De asemenea, PRO TV avenit și cu două nume noi. Vorbim despre Carlas Dreams care a fost jurat X Factor, dar și despre Raluka care a câștigat Asia Express.