Probleme mari! Mama Deliei, operată de urgență! Ce a pățit Gina Matache

27 nov. 2020
Probleme mari! Mama Deliei, operată de urgență! Ce a pățit Gina Matache

Probleme mari pentru toți cei care au nevoie de îngrijiri medicale în această perioadă. Spitalele sunt pline de pacienți infectați cu virusul care a speriat planeta, iar toate celelalte afecțiuni trec în plan secundar. Cu toate acestea, Gina Matache, mama Deliei nu a mai putut aștepta și a avut nevoie de o operație, pe care chiar dacă încearcă să o trateze cu lejeritate, a fost destul de complexă.

„Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă de tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez. M-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor”, a spus Gina Matache în exclusivitate pentru Antena Stars, întrebată fiind de ce a ajuns în spital.

Delia are o relație foarte apropiată cu mama și sora ei. Toate trei cântă, dar cel mai mare succes îl are evident cea care este și jurată la X-Factor.

Cu ce se ocupă mama Deliei

„Mama cântă dintotdeauna, pe segmentul de muzică populară, iar tata a făcut de toate, era omul bun la toate. Amândoi m-au împins către muzică. Au observat de când eram foarte micuță că reacționam într-un mod foarte interesant când auzeam anumite piese și au văzut că am și plăcerea de a fi în față, de a le cânta oamenilor”, povestea Delia într-un interviu trecut.

Și Gina Matache a oferit mai multe interviuri în care a vorbit despre cele două fiice ale sale. A încercat mereu să le protejeze și să scoată la suprafață ce este mai bun și mai frumos la fiecare.

Ce spune Gina Matache desprea fiicele ei

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum. Eu nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva.

Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă. (…) Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, spunea mama artistei în urmă cu ceva timp, potrivit Antena Stars.