Probleme mari pentru Adela Popescu înainte să nască. A apărut o complicație. Radu Vâlcan, extrem de abătut

de: Ana Toma
07 iun. 2021
Probleme mari pentru Adela Popescu înainte să nască. A apărut o complicație. Radu Vâlcan, extrem de abătut
Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară în curând, însă nașterea nu va fi atât de simplă pe cât celelalte. Soțul vedete s-a arătat extrem de îngrijorat de complicațiile apărute.

Prezentatorul emisiunii Insula iubirii de la Antena 1 mărturisește că extrem de agitat de momentul cel mare, în condițiile în care prezentatoarea tv ar avea niște complicații la coloană, care ar putea face ca travaliul să fie mult mai dificil.

Adela Popescu a avut nașteri dificile

Mai mult de atât, el a mărturisit că nici cele două nașteri nu au fost ușoare, tocmai din cauza acestei probleme medicale. ”Are niște complicații la coloană, motiv pentru care cele două nașteri nu au fost ușoare”, a mărturisit prezentatorul tv.

Radu Vâlcan a mai povestit că la prima naștere, Adela Popescu a stat în travaliu 12 ore, având dureri foarte mari. Lucrurile au fost mai în regulă la cea de a doua naștere, când travaliul a durat 5 ore.

”Are niște complicații la coloană, motiv pentru care cele două nașteri nu au fost destul de ușoare. La primul copil, travaliul a durat 12 ore. Copilul apăsa foarte mult pe coloană. Atingea niște nervi acolo. La a doua nașțere, travaliul a durat 5 ore, dar a fost mai dureros”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan este prezent în permanență

Emoțiile cresc, iar radu Vâlcan are grijă să îi ofere soției sale tot sprijinul de care are nevoie. Merge de fiecare dată cu ea la control, iar până acum, acesta mărturisește că sarcina a decurs normal.

Punctul culminant va fi însă în ziua nașterii, tocmai din cauza problemelor medicale. El a mai povestit că Adela Popescu este stăpână pe ea și își controlează emoțiile, iar cei doi copii așteptă cu nerăbdarea venirea pe lume a frățiorului lor.

Andrei și Alexandru sunt nerăbdători să-și cunoască frățiorul. Ne pregătim așa cum ne-am pregătit în cazul celorlalți doi copii. Adela este emoționată. Pentru că are cele două experiențe anterioare știe să îți stăpânească emoțiile mult mai bine ca mine.

Când vine momentul acela, contracțiile, când știe că urmează să nască, îmi spune să stau liniștit. Știe foarte bine ce înseamnă și când este momentul prielnic”, a adăugat Radu.