Bomba zilei! Adela Popescu pleacă de la Pro Tv! Cine îi ia locul este o supriză de proporții

adela popescu
Adela Popescu

Vești triste pentru fanii emisiunii Vorbește Lumea. Adela Popescu pleacă de la Pro Tv și va părăsi din nou producția pe care o prezintă de ani buni alături de Cove. Vedeta s-a mai aflat în această ipostază, când a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil al său. Atunci i-a luat locul cântăreața Lora.

Și același lucru se va întâmpla și acum, iar motivul este tras la indigo. Adela Popescu a anunțat la sfârșitul emisiunii de vineri că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, așa că va lua o pauză de la jobul pe care-l are acum.

Adela Popescu a anuțat în direct că este însărcinată

„Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă”, a spus Adela Popescu în direct la Pro Tv.

Prezentatoarea de la Vorbește Lumea este căsătorită din anul 2015 cu actorul Radu Vâlcan. Cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.

„E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Ce să vă fac mamă dacă nu aveți grijă? Cealaltă bunică a zis: asta e mamă! Bucurie mare de tot!

Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a mai spus Adela Popescu vizibil emoționată.

Citește și:

Revista Presei