Probleme mari pentru Delia! A fost conectată la o perfuzie cu oxigen. Ce a pățit artista

14 mai 2021
Probleme mari pentru Delia! A fost conectată la o perfuzie cu oxigen. Ce a pățit artista
Delia Matache

Delia este mereu zâmbitoare și își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Aceasta face des live-uri pe Instagram și le răspunde la curiozități celor care-i urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Artista vorbește des despre călătoriile si și despre modul în care își petrece timpul liber.

Ultimul story de pe Instagram a speriat, însă pe toată lumea. După mai multe fotografii din cadrul emisiunii IUmor și altele cu Andra și Cătălin Măruță, Delia apare cu o perfuzie la nas, care o ajuta să respire mai bine.

Ce s-a întâmplat cu Delia?

Deși a îngrijorat pe toată lumea, artista nu a vrut să dea explicații cu privire la starea ei de sănătate.

Totuși pare că este într-un loc familiar, poate chiar în camera ei. Este posibil ca aceasta să fi avut nevoie de ajutorul medicilor și apoi să fi revenit acasă, imediat ce s-a simțit mai bine.

Mulți s-au întrebat dacă nu cumva Delia a contactat noul virus și acum traversează o perioadă delicată, însă este greu de crezut, ținând cont că aceasta a fost prezentă la numeroase evenimente.

Delia, afectată de comentariile răutăcioase de pe Facebook

Probabil oboseala și-a spus cuvântul pentru că vedeta nu suportă să stea deloc în casă și și-a organizat un program foarte solicitant, în care petrece mult timp în aer liber, mergând pe jos sau cu bicicleta.

Recent, Delia renunțase la pagina ei de facebook și asta pentru că numeroasele comentarii răutacioase la adresa ei îi afectau starea de spirit. Ulterior aceasta s-a răzgândit, dar nu mai este totuși la fel de activă ca înainte. Ea preferă Instagramul, unde se insistă mai mult pe fotografii și aprecieri.