Puțini știu adevărul despre celebra Oana Cuzino. Ce studii are această de fapt și ce secret folosește ca să arate de 30 de ani, deși are 49

oana cuzino

Oana Cuzino are din punct de vedere biologic 49 de ani, dar oricine o vede probabil nu-i dă mai mult de 30 de ani. Cu 1.70 înălțime, vedeta de la „Ce se întâmplă doctore”, emisiune zilnică difuzată de Pro Tv, arată perfect și este foarte apreciată în industria medicală.

Poate și pentru că la bază, Oana Cuznino este chiar medic. Și nu orice fel de medic, ci unul care s-a specializat în geriatrie și care a fost mult timp cercetător în domeniul antiaging. Aceasta a studiat intens tehnici pentru a stopa procesul de îmbătrânire și se pare că a și găsit elixirul tinereții, ținând cont de cum arată.

Oana Cuzino este de profesie medic primar Gerontologie Geriatrie încă din anul 2005 și doctor în Științe Medicale, tot din 2005.

Ce nu se știa despre Oana Cuzino până acum

Aceasta a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București în anul 1995 și a început activitatea medicală în cadrul INGG Ana Aslan București un an mai târziu, unde s-a specializat în domeniul gerontologiei și geriatriei.

Oana Cuznino a fost mulți ani și cercetător științific, pentru că marea ei pasiune era studierea aspectelor epidemiologice ale procesului de îmbătrânire. Ea a participat la numeroase studii naționale și internaționale din cadrul Laboratorului de Gerontologie Socială, INGG Ana Aslan.

Și astăzi, vedeta își continuă activitatea medicală și de cercetare și studiază intens tot ce ține de medicina antiaging și prevenirea îmbătrânirii fiziologice și patologice.

Începând cu anul 2002, ea s-a angajat și la Pro Tv ca realizatoral emisiunii „Ce se intamplă, doctore?”. De asemenea deține și un site al său doc.ro, după ce csid.ro a rămas în portofoliul lui Adrian Sârbu, care ulterior l-a vândut lui Radu Budeanu, patronul CanCan și Ciao.

Oana Cuzino a fost căsătorită între anii 2002-2014 cu Yoav Stern și împreună cu acesta are o fiică superbă, care a împlinit recent 18 ani.

Citește și:

Revista Presei