Puțini știu adevărul despre George Burcea! Cu ce s-a ocupat, de fapt acesta înainte să devină actor! Andreea Bălan a ținut ascuns

george-burcea-ar-fi-parasit-caminul-conjugal-divorteaza-de-andreea-balan_size24

George Burcea poartă un război aprig cu soția lui, Andreea Bălan pe care nu ratează nicio secundă să o umilească sau să o pună în ipostaze jenante. Prins cu droguri de poliție, cu un trecut extrem de controversat, actorul pare că nu mai este omul cu care artista s-a căsătorit.

Cei doi au împreună și două fetițe, dar George nu pare să mai țină cont de acest lucru. El face tot felul de dezvăluiri despre Andreea Bălan, pe care chiar a acuzat-o că acum își caută toți foștii iubiți. Artista și-a prezentat soțul publicului ca actor și scriitor, însă puțini știu că acesta inițial a vrut să devină marinar.

Ce facultate a studiat inițial George Burcea

„Sunt fost marinar, actualmente actor. Când am terminat liceul am dat la Universitatea Maritimă din Constanța, după care chiar am plecat pe mare. Am stat doi ani pe mare, apoi am revenit, am renunțat la faultatea de marinărie și am dat la Actorie”. declara George Burcea în urmă cu mai mult timp într-un interviu pentru Viva.

Tot atunci el spunea că nu-i plac fițele și că nu dorește să fie în centrul atenției. Acum lucrurile par să nu mai fie așa întrucât George a acuzat-o pe Andreea că-l eclipsa practic și nu-l lăsa să se dezvolte și să iasă și el în prim plan.

„Nu vreau altceva decât să-mi fac meseria de actor, să pot să fac un spectacol bun, să mai scriu cărți. Nu mă interesează să mă urmărească paparazzi. Sunt același om ca înainte, mă comport normal. Nu-mi plac fițele, le-am urât dintotdeauna, nu îmi plac oamenii care au fițe” , spunea acesta.

Revista Presei