Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică a spus adevărul. Cum se comporta Andreea Marin cu el, când aceasta era căsătorită cu tatăl său

18 mai 2021
Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică a spus adevărul. Cum se comporta Andreea Marin cu el, când aceasta era căsătorită cu tatăl său
Radu Ștefan Bănică, Violeta și Andreea Marin

Radu Ștefan Bănică are 19 ani și moștenește talentul de la tatăl său, Ștefan Bănică Junior. Și nu doar talentul, întrucât tânărul deja frânge inimile domnișoarelor, care-l urmăresc în număr mare în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, de pe Antena 1, unde el este concurent.

Radu Bănică este student în anul 1 la UNATC (Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică IL Caragiale) și este fiul lui Ștefan Bănică și al Cameliei Constantinescu. Tatăl său și mama sa nu au fost niciodată căsătoriți, iar relația lor a durat cinci ani. La scurt timp de la despărțire, artistul s-a căsătorit cu Andreea Marin.

Ce relație are Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin

Cei doi au fost împreună aproape șapte ani și împreuna au o fetiță, pe Violeta, care acum are 12 ani. În timpul mariajului, Radu Ștefan venea des pe la tatăl său, iar Andreea Marin l-a îndrăgit foarte mult. „E parte din sufletul meu și din viața mea de când era un copil”, a spus aceasta.

Și tânărul a confirmat relația apropiată de Zâna Surprizelor, care s-a comortat foarte frumos cu el când era mic și continuă să aibă chiar și acum o conexiune strânsă cu acesta.

„Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta. Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică într-un interviu pentru revista Viva.

Cum se înțelege cu băiețelul Laviniei Pârva

Acesta a vorbit și despre relația cu fratele lui cel mai mic, Alexandru. Băiețelul Laviniei Pârva și lui Ștefan Bănică este încă foarte mic, dar se bucură de dragostea lui Radu, care-l vizitează cât poate de des.

„Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cuo personalitate puternică”, a spus Radu Ștefan Bănică.