Vedeta super celebră care a fost prima soție a lui Ștefan Bănică Junior! Nimeni nu a știut! Căsnicia a durat puțin și s-a terminat cu scandal

03 mart. 2021
Vedeta super celebră care a fost prima soție a lui Ștefan Bănică Junior! Nimeni nu a știut! Căsnicia a durat puțin și s-a terminat cu scandal

Ștefan Bănică este artistul din România care a bifat cele mai multe cuceriri celebre. Căsătoriile cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost de notorietate și ambele s-au terminat cu acuzații deloc frumoase din partea doamnelor. Se pare, însă că mai este o vedetă la fel de celebră, cu care cântărețul a mai fost căsătorit, dar despre care puțini știu.

Este vorba despre regretata prezentatoare Cristina Țopescu, fiica fostului comentator de sport, Cristian Țopescu. Relația dintre cei doi a fost una tumultoasă, întrucât Ștefan Bănică era un bărbat gelos și deosebit de impulsiv, după cum îl descrie fosta lui soție. Cei doi au fost împreună în anul 1990, dar s-au despărțit la scurt timp și nu în cele mai bune condiții.

„Spunea că mă omoară”

Într-un interviu mai vechi, Cristina Țopescu povestea că Ștefan Bănică nu își putea controla emoțiile și izbucnea urât de multe ori. Acesta ar fi făcut multe crize de gelozie pe vremea când nu era suficient de maturizat.

Cristina Țopescu iubea enorm animalele și hrănea zeci de câini

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, citată de revistatango.ro.

O nouă soție

Astăzi Ștefan Bănică este căsătorit cu Lavinia Pârva și au împreună un copil. Artistul mai are un băiat dintr-o relație cu o femeie mai puțin celebră și o fetiță cu Andreea Marin. Se spune că Zâna Surprizelor l-ar fi surprins pe soțul ei înșelând-o și din acest motiv a și decis să pună capăt căsniciei. La scurt timp, Bănică s-a afișat cu Lavinia Pârva.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de doar 59 de ani, în decembrie 2019. Aceasta a fost găsită decedată în casa sa. O prietenă a intrat în panică atunci când a văzut că unul dintre cățeii prezentatoarei căuta mâncare. Prezentatoarea își dedica mult timp îngrijirii animalelor, pe care le iubea enorm. Ea a continuat mult timp să rămână o figură foarte respectată în mass media, iar luările ei de poziție în probleme de natură politică au fost foarte apreciate.

Cristina Țopescu ar fi trebuit să fie pe listele PSD pentru europarlamentare. Așa i se promisese, dar nu s-a mai concretizat nimic. După moartea ei, mai mulți apreciați au spus că vedeta a fost dezamăgită de mulți oameni, care i-au promis că o vor ajuta cu un job. Mult timp ea a avut o emisiunea la Antena 3.