Scandal monstru! Olivia Steer a publicat o rețetă pentru un vaccin minune anti-virus. Raed Arafat a șters cu ea pe jos

02 nov. 2020
Scandal monstru! Olivia Steer a publicat o rețetă pentru un vaccin minune anti-virus. Raed Arafat a șters cu ea pe jos

Olivia Steer a ajuns din nou în prim plan, după ce soțul ei Andi Moisescu a fost diagnosticat cu coronavirus. În urmă cu doar câteva zile, aceasta publicase pe rețelele de socializare mai multe îndemnuri anti-mască și își manifestase susținerea pentru Dan Bittman, care neagă existența pandemiei.

„În lumina noilor dovezi:
1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor),
2. ieșiți în aer liber,
3. faceți sport și alergați în parcuri,
3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți,
4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi,
5. luați-vă imunitatea înapoi
6. și viețile!”, scria Olivia Steer pe facebook chiar cu câteva zile înainte ca Andi Moisescu să fie diagnosticat cu COVID-19.

Rețeta minune pe care o propune Olivia Steer

În urmă cu un an, când România se afla sub asaltul gripei, aceasta a intrat în conflict cu Raed Arafat, după ce a publicat o rețeta cu un remediu minune, un vaccin anti-virusul gripal, cu care românii să se trateze în locul medicamentelor clasice.

”Am găsit pe un site cu trafic greu reteta naturistă a VACCINULUI ANTIGRIPAL. Rog nu-l faceți acasă, dacă nu vreți să se supere Tanti Pintea și Nenea Cercel, că nu le mai iese epidemia, nici macar pe hîrtie. Și apoi nu mai pupă nimeni comisioane din noile achiziții de vaccinuri. Și asta nu e frumos deloc!

1/4 cana usturoi pisat
1/4 cana ceapă tocată
1/4 cană ardei iute tocat
1/4 cană ghimbir ras
3 linguri de hrean ras
1 lingura cuișoare pisate
750 ml oțet organic de mere
Se așează totul într-un borcan de 1, 5 litri. Se completează cu oțet și se lasă la infuzat peste noapte. Se iau două-trei-patru linguri, la fiecare masă”, era mesajul publicat de Olivia Steer pe pagina sa de Facebook, cu care l-a oripilat pe Raed Arafat.

Raed Arafat desființează remediul Oliviei Steer

În replică, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a transmis un mesaj dur, prin care a pus-o la punct pe soția lui Andi Moisescu.

„Usturoiul și ceapa nu știu ce efect pot să aibă. Sunt sănătoase, dar asta nu înseamnă că vor crea imunitate împotriva unei boli care poate să ucidă pe cineva. Îmi pare foarte rău, dar nu ai cum să testezi astfel de remediu pentru că tu, dacă nu ai făcut gripă, pentru că sunt mulți care nu o fac într-un sezon și o fac în sezonul următor, cred că i-a protejat acest remediu, dar de fapt, științific, acest remediu nu prea protejează.

Testările se fac în laboratoare, se fac cu cercetări care sunt autorizate și care sunt monitorizate și care au o metodologie. Nu poți să spui că am luat și nu am răcit, ca și cum remediul este bun. Acest lucru este o superficialitate și o gândire care nu poate decât să pună viața în pericol copiilor tăi sau rudelor tale”, a fost replica lui Raed Arafat, la România Tv.