Olivia Steer șochează România. Gestul pe care l-a făcut aceasta după ce Andi Moisescu soțul ei a fost diagonosticat pozitiv cu virusul care a îngrozit planeta

olivia-steer-andi-moisescu

Olivia Steer nu se dezminte și continuă să fie contra curentului, atunci când vine vorba despre medicină și studii științifice. Aceasta nu crede în vaccinuri și nici în tratamentele clasice, îndemnându-i de multe ori pe cei care o urmăresc să apeleze la remedii naturale.

Andi Moisescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, chiar în timpul filmărilor de la Românii au talent. Acesta a fost obligat să se izoleze la domiciliu, iar momentan nu are niciun simptom. Cu toate acestea emisiunea a trebuit să fie oprită, ceea ce nu este deloc pe placul șefilor de la Pro Tv.

”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a transmis Andi Moisescu.

Soția sa, Olivia Steer, în schimb continuă să militeze pentru nerespectarea restricțiilor impuse de autorități. Aceasta blamează medicii, iar după una din declarațiile medicului Virgil Musta, care spunea că sărbătorile nu le vom mai petrece în jurul bradului și că doctorii vor ajunge în situația în care să aleagă pe cine salvează, soția lui Andi Moisescu a solicitat intervenția DNA.

Olivia Steer continuă să șocheze

Mai mult, Olivia Steer a susținut declarațiile halucinante ale lui Dan Bittman, care s-a blestemat să moară și el de COVID și a postat numeroase discursuri anti-mască.

„În lumina noilor dovezi:
1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor),
2. ieșiți în aer liber,
3. faceți sport și alergați în parcuri,
3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți,
4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi,
5. luați-vă imunitatea înapoi
6. și viețile!”, a scris Olivia Steer pe facebook.

După ce a fost făcut public faptul că Andi Moisescu a fost infectat cu Sars-Cov-2, Olivia Steer a ales să dea share unei postări în care sunt din nou blamați medicii, dar și Raed Arafat, cu care este în conflict de mult timp.

„Medicii cer să nu li se mai poată imputa malpraxisul pe perioada covitului. Ştiu ei ce ştiu şi noi doar bănuim. După ce Raed Arafat a cerut să nu se mai aplice legile României în cazul contractelor de achiziţii, acum eroii cer să nu fie deranjaţi cu anchete pentru erorile grave, cu voie sau fără voie, din această “peroadă”. Pentru că de plătit nu se pune problema, malpraxisul este una dintre erorile profesionale cel mai greu de dovedit.

Câţi dintre bolnavii de covid au murit din cauza abordării greşite a corpului medical? Nu vom şti niciodată, ei ştiu. Câţi au fost ucişi din neglijenţe sau culpe cu prevedere? Probabil că nici asta nu vom şti, ei da. Însă cu certitudine reflexul social al ocolirii medicilor se formează şi se cimentează. Iar cererea neruşinată de exonerare pentru răspundere nu face decât să agraveze”, a fost postarea distribuită de Olivia Steer pe facebook.

Revista Presei