Raed Arafat, umilit total de Victor Ciutacu! Jurnalistul a șters cu el pe jos: rafală de insulte la adresa șefului DSU

09 mai 2020
Raed Arafat, umilit total de Victor Ciutacu! Jurnalistul a șters cu el pe jos: rafală de insulte la adresa șefului DSU

Raed Arafat nu este de acord cu relaxarea măsurilor de urgență, luate în contextul pandemiei și și-a expus punctul de vedere într-o intervenție la Antena 3. Victor Ciutacu a fost foarte deranjat de atitudinea șefului DSU și le-a transmis fanilor lui că acesta nu va sfârși deloc bine.

„Indiferent de decizia Curții, pe care nu o comentez, nu e domeniul meu, suntem în mijlocul unei bătălii, unui razboi chiar. Avem o problemă foarte serioasă: anumite unelte ale acestui război le pierdem. Asta înseamnă că trebuie să găsim alte modalități. Singura modalitate este să îi convingem pe cetățeni, să apelăm la conștiința lor. O categorie de oameni pot să spună mâine gata, fac ce vreau. Oamenii care au respectat regula până acum sperăm să respecte în continuare. În țară încă nu s-a terminat lupta, nu putem să spunem că suntem bine.

Dacă noi pierdem aceste unelte, războiul ar putea fi pierdut. Să nu uităm că valul doi va veni. Va veni gripa sezonieră și lângă ea Covidul. Noi trebuie să întărim uneltele noastre de a lupta cu această problema. Nu poți fi optimist. Poți fi optimist ca om simplu. Eu nu pot să fiu optimist. Nu poate nicio persoană responsabilă pe domeniul sănătății publice să fie optimistă. Trebuie să fim rezervați, să ne gândim foarte serios că lucrurile pot să meargă și spre rău. Războiul se duce şi după război se spune asta, asta şi asta trebuie să le schimbăm pe viitor. Dar în mijlocul războiului noi schimbăm regulile. Poate unele lucruri nu sunt ok, trebuie clarificate”, a declarat Raed Arafat.

Comentariile lui Ciutacu

Victor Ciutacu l-a taxat pe pagina sa de facebook și chiar a întărit prin comentarii: „Daca e cineva care-si va face praf, dupa criza coronavirus, capitalul de imagine urcat la cer, ăla e Raed Arafat. Notati-va data si autorul memorabilei proorociri, ca-s ok batran si nu ma arunc aiurea…”

Jurnalistul România Tv a revenit cu un comentariu și mai acid: „Dintr-un tip organizat si eficient, s-a transformat intr-un rob al propriei imagini, avid de putere. A fost o vreme în paralel cu mine, da’ cică e trist că l-a lăsat CCR fără arme și insistă să țină lumea în arest la domiciliu; între altele…Ultima a fost planetară. cică nu suntem suficient de mulți infectați ca să ne lase liberi pe stradă.”